"Bojan Subotić"
"Bojan Subotić"

Subotić: Cilj Zvezde je da bude najbolja, bez obzira na sve!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.02.13. | 12:44

"Nastavićemo da se borimo za prvo mesto, jer je cilj svakog sportiste da bude najbolji. Ne znamo kakva će biti situacija za direktan plasman na Evroligu, ali bez obzira na to, mi ćemo dati sve od sebe u borbi sa Igokeom", rekao je Subotić

 

Bojan SubotićKošarkaš Crvene zvezde Bojan Subotić rekao je da će crveno-beli učiniti sve da u preostala četiri kola Jadranske lige stignu i prestignu Igokeu, bez obzira što trenutno nije izvesno da li će prvo mesto doneti direktan plasman u Evroligu.

Izabrane vesti

Poslednjih dana veliku pometnju u javnosti izazvala je informacija iz Evrolige da će plasman u elitno takmičenje izboriti finalisti fajnal-fora, a ne pobednik ligaškog dela i šampion, kako je saopšteno iz rukovodstva Jadranske lige.
"Nastavićemo da se borimo za prvo mesto, jer je cilj svakog sportiste da bude najbolji. Ne znamo kakva će biti situacija za direktan plasman na Evroligu, ali bez obzira na to, mi ćemo dati sve od sebe u borbi sa Igokeom", rekao je Subotić.

Mladi krilni centar izrazio je zadovoljstvo zbog dobre igre svog tima u prethodnom periodu i dodao da očekuje uspešan finiš sezone.
"Zvezdine ambicije su uvek velike. Očekivao sam ovako dobre rezultate, jer sam znao da loša igra na samom startu sezone ne može dugo da potraje. Svakako mi je drago što smo se uzdigli i nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom", dodao je Subotić.

Crvena zvezda trenutno zauzima drugu poziciju u Jadranskoj ligi sa pobedom manje od Igokee, a naredni meč odigraće u subotu od 17 sati protiv Cibone u dvorani Pionir.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bojan SubotićFK Crvena zvezdaEvropaJadranska ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara