"Luis Suarez"
"Luis Suarez"

Suarezu treba psihijatar

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.04.16. | 09:29

Tako barem tvrdi njegov nekadašnji agent Danijel Fonseka

Luis Suarez

Preko noći Evropom su se proširile optužbe na račun zvezde Barselone Luisa Suareza, koji, navodno, ima psihološke probleme. 

Izabrane vesti

Danijel Fonseka, bivši reprezentativac Urugvaja, koji je u najboljim danima nastupao za Napoli, Romu, Juventus, danas je fudbalski menadžer, ali je poznatiji zbog sukoba sa Suarezom. Razlog su pare i to velika svota novca koju golgeter Barselone duguje Fonseki iz perioda kada je prešao iz urugvajskog Nacionala u Groningen 2006. godine.

Španska Marka prenela je Fonsekine izjave i optužbe na račun napadača Barselone.
“Suarez je dete koje pokazuje da ima psihološke probleme. To je sigurno i to zna ceo svet. Zato i ide na tretmane kod psihooga, lai mu tamo ne daju egfekat koji želi. Trebal obi da promeni lekara, da umesto kod psihologa ode kod psihijatra. Da bi ste brojali trebaju vam dva prsta, a ovaj klinac ne zna da broji”, istakao je Fonseka.

Na pitanje zašto je u sukobu sa zvezdom Barselone, Fonseka odgovara:
“Jednog letnjeg dana trojica prijatelja iz omladinskog tima su me pozvali i ispričali da se nešto neobično događa sa Suarezom. Morao sam da mu kažem neke neprijatne stvari, on je tada bio dečak, ali do dana moje smrti neću reći šta sam mu rekao. Bila je to neprijatna istina za njega, nije je prihvatio. Nije mu prijalo to što je čuo, ali to je već njegov problem. Da sam na njegovom mestu smatrao bih prijatelja onog ko mi tako nešto kaže, umesto da me laže”, napomenuo je legendarni Urugvajac.

Poruka za Suareza na kraju je jasna:
“Želim da izađe u javnost o otkrije istinu, a ne da me optužuje i provlači kroz blato pričom da mu dugujem 200.000 evra. Nečuveno. Da ima hrabrosti, ispričao bi javno kakvu sam mu neprijatnu isitnu to saopštio, zbog koje je ljut na mene. To je pravi razlog njegovog čudnog ponašanja, karaktera kukavice koji nema hrabrosti da priča, i krije se od mene već šest godina”, zaključio je Fonseka.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Luis SuarezDanijel Fonseka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara