""
""

Suarezov duh ušao u Bosanca! Nadarević isključen zbog ujedanja, protivnik ga brani?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.03.14. | 10:42

Prvotimac Barija pred sudijinim očima zgrabio rivala zubima za nogu i zaradio crveni karton, ali se protivnički fudbaler bun zbog takve odluke arbitra...

Luis Suarez je najpoznatiji primer „kanibalizma“ u svetu fudbalu, pošto je u dva navrata ujedao svoje rivale na terenu, a sada je izgleda i jedan Bosanac krenuo stopama Urugvajca.

Izabrane vesti

Bosanski vezista Enis Nadarević iz italijanskog drugoligaša Barija je na jučerašnjem meču protiv Lanćana isključen jer je ispred sudije zgrabio zubima rivala za nogu i automatski je zaradio isključenje.

Italijanski mediji su već počeli da pišu kako je Nadarevića zaposeo duh Luisa Saureza, ali je potom usledila još neverovatnija vest.

Dijego Falćineli koji je bio u duelu sa Nadarevićem tvrdi da nije bilo ugriza iako se na snimku jasno vidi kako Bosanac grli nogu Falćinelija i stavlja usta na nju.
„Odmah sam rekao sudiji da me nije baš ugrizao, ali on nije hteo da promeni odluku. Samo se naslonio ustima na moju nogu“, rekao je Falćineli.

Možda posle ovakvih reči igrača Lanćana, Bosanac ne bude suspendovan...

Iako je Suarez najpoznatiji slučaj što se tiče ujedanja rivala, u Italiji se sećaju jednog ranijeg slučaja iz 1995. godine kada je belgijski napadač iz Kaljarija Luis Oliveira ujeo za nogu Milanovog asa Dejana Savićevića


tagovi

Ujedmeđunarodni fudbalItalijaEvropaEnis Nadarević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara