""
""

Suarez se izvinio Banetu Ivanoviću za ujedanje: Englezi pokreću istragu

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.04.13. | 22:17

Urugvajac se večeras oglasio putem Tvitera i uputio izvinjenje našem defanzivcu i celom fudbalskom svetu, ali to neće sprečiti engleske fudbalske organe da mu izreknu kaznu

 

Izabrane vesti

Konačno se oglasio i Luis Suarez! Kontroverzni Urugvajac o kojem bruji cela planeta zato što je danas ujeo za ruku Branislava Ivanovića na meču Liverpula i Čelsija, se izvinio našem defanzivcu putem Tvitera.
“Žao mi je zbog toga što se desilo danas, izvinjavam se Ivanoviću i celom fudbalskom svetu zbog ponašanja za koje ne postoji izgovor. Stvarno mi je žao”, napisao je urugvajski napadač na društvenoj mreži Tviter.

Međutim, ovo izvinjenje neće puno pomoći Suarezu jer je Fudbalski savez Engleske (FA) saopštio da je pokrenuo istragu o incidentu u kojem priča ceo svet.

Zbog novonastale situacije, kako prenose engleski mediji, izvršni direktor Liverpula Jan Er otkazao je unapred dogovoreni put u Australiju. Urugvajskom reprezentativcu predstoji i razgovor sa vlasnicima Liverpula. Glavni sudija ove utakmice nije video pomenuti incident, inače bi Suarez verovatno zaradio crveni karton.
“Nisam video kada se desio incident, ali rekli su mi prijatelji koji su gledali televizijski prenos. Suarez uvek prave te “sitne”' prekršaje. Video sam Banetovu reakciju i bilo mi je jasno da nije srećan zbog toga što se desilo”, kazao je golman Čelsija Petr Čeh.

Suarezu je ovo drugi put da ugrize protivnika, a isto je uradio dok je igrao za Ajaks. On je 2010. godine ugrizao Otmana Bakala iz PSV-a, posle čega je dobio sedam mečeva suspenzije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Branislav IvanovićČelsiEngleskaEvropaLiverpulLuis SuarezPremijer ligaUjed

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara