"Radisav Rabrenović"
"Radisav Rabrenović"

Strava i užas! Rabrenović: Pretukli su me mržnjom zadojeni mladići i to po nalogu

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.06.14. | 11:04

Napadnut generalni sekretar Vojvodine, ali tu nije kraj crnim vestima, jer je zapaljen i automobil predsednika BSK iz Borče

Radisav RabrenovićOvo je otišlo predaleko. Nema veze sa sportom, ljudski životi su ugroženi. U istom danu, u razmaku od samo nekoliko sati, dve zlokobne informacije stižu iz Novog Sada i iz Borče, pošto su se funkcioneri Vojvodine i BSK našli na udaru nasilnika.

Najpre je u petak jutro, oko 7.30, ispred zgrade u kojoj stanuje u Novom Sadu, napadnut Radisav Rabrenović, generalni sekretar kluba sa Karađorđa.

Izabrane vesti

Sportski žurnal javlja da je sačinjen policijski izveštaj prema kome su „dvojica maskiranih“ napadača pretukli dugogodišnjeg čelnika Vojviodine.
Krenuo sam ka automobilu, kao i svakog jutra.  Ovog puta, na sreću, bez kćerke. Žurio sam, te moju… nisam mogao da odvezem na posao. Tako, okrenut leđima prolazu nisam primetio napadače… Sevnuli su nenadani udarci, ja se sklupčao, trudio obema rukama da pokrijem lice i sačuvam glavu. Komšije su istrčale iz prodavnice, potrčale ka dvojici s kapuljačom i šalom, oni u trenu pobegli kroz isti prolaz spasivši me ozbiljnijih povreda. Sramota, imam 60 godina… A, napadnu te obesni, tuđim nalogom instruirani i ničim izazvanom mržnjom zadojeni mladići i to, isključivo, zbog fudbala. Odvratno, stvarno. Dvostruki život ne živim, fudbal i jedino fudbal. I nikom dužan, nikom zajmio. Podneo sam ostavku 8. maja, neko i dalje priča da sam najbitniji u organizaciji jedino ispravne Skupštine od 11. maja. Nema druge, pretučen sam zbog fudbala“, izričit je Rabrenović.

To nije sve što se tiče užasa ovdašnjeg fudbala, jer stiže informacija da je automobil predsednika BSK iz Borče, Dragomira Vasića – zapaljen. Sve se dogodilo u četvrtak.
U ranim jutarnjim časovima 19. juna zapaljen je automobil Dragomira Vasića, predsedika BSK iz Borče, tom prilikom je potpuno uništen. Uviđaj je izvršen od strane Policijske uprave grada Beograda, a istraga, kao i potraga za izvršiocima krivičnog dela je u toku. Ovo je samo nastavak ataka na predsednika BSK-a i novo rukovodstvo kluba, jer mu je pre deset dana, tokom sednice Upravnog odbora, stigla SMS poruka preteće sadržine. Bila je usmerena na njegov integritet. Istraga je, takođe, u toku“, kaže se u saopštenju prvoligaša iz Borče.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaRadisav RabrenovićPrva liga SrbijeDragomir VasićBSK Borča

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara