"Zemunelo"
"Zemunelo"

Štrajk u Zemunelu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.13. | 12:46

"Razlog kašnjena je to što očekivana uplata iz inostranstva nije dospela kada je trebalo, 15. marta, već 22. marta, tako da će od tog novca automatski biti isplaćene plate", objasnio je Grubor za MOZZART Sport

ZemuneloAktuelni šampion Srbije danas je odradio trening u Sportskom centru Partizan-Teleoptik, ali u čudnoj atmosferi. Naime, zaposleni u Zemunelu su, posle nekoliko najava, ovoga puta zaista stupili u štrajk zbog neisplaćenih zarada. Rad su obustavili svi, od radnika zaduženih za održavanje terena do kafe kuvarica, zato što nisu dobili dve plate i tri nadoknade za prevoz.

Ko je od funkcionera hteo, na primer, kafu, morao je sam sebi da je skuva...

Trener crno-belih Vladimir Vermezović nije se suočio sa problemima na samom terenu, koji je bio u dobrom stanju uprkos štrajku, jer kiša i sneg nisu sprečili da odradi zacrtani plan, ali su njegovi izabranici morali sami da donose vodu, golove i ostale stvari za šta su obično zaduženi radnici u Zemunuelu.    

Partizan bi sutra trebalo da igra kontrolni meč sa Radom, ali štrajk je sve zakomplikovao. Ukoliko se do kraja dana ne „ugasi požar“, vrlo je verovatno da će doći do odlaganja testa sa Građevinarima. 

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

FK PartizanSuperligazemunelo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara