""
""

Strah od otimačine - Lester mora da blindira Ranijerija

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.16. | 09:32

Iskusni Italijan uskoro dobija novi, poboljšani ugovor

Uprava Lestera ponudiće novi ugovor menadžeru Klaudiju Ranijeriju posle senzacionalnog osvajanje titule Premijer lige.

Izabrane vesti

Italijanski stručnjak doneo je Lisicama prvu titulu šampiona Engleske u istoriji kluba, a čelnici Lestera imaju nameru da učvrste njegovu poziciju iako mu ugovor ističe tek za dve godine.
"Na kraju sezone dogovorićemo se sa Klaudijom. Nije u redu sada da pričamo o tome jer traje prvenstvo, a kada pričamo nas dvoje, uglavnom su to dugi razgovori. Volim kada su ljudi zadovoljni i uživaju na poslu", rekao je potpredsednik kluba Ajivat Šrivadanapraba, a prenosi Skaj sport.

Lester želi da "blindira" Ranijerija nakon što se u poslednje vreme povezuje sa reprezentacijom Italije, što je potvrdio i predsednik tamošnjeg Saveza Karlo Tavekio. Njegova plata trenutno iznosi "svega" 1.500.000 futi godišnje, ali zato je dobio čak 6.500.000 za titulu, kao i 100.000 za svako mesto iznad 18. Ipak, veruje se da će sada želeti da pregovara o mnogo većoj osnovnoj zaradi.

Pored toga, čelnici planiraju da ostave kompletnu šampionsku generaciju, uključujući i najveće zvezde Rijada Mareza i Džejmija Vardija, iako su brojni evropski klubovi pokazali interesovanje.

(foto: Action Images)


tagovi

Vičaj SrivadanaprabaPremijer ligaLester SitiKlaudio RanijeriEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara