""
""

Stojković: Pola Marakane se čuje kao dva puna stadiona!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.13. | 14:55

''Nemamo mnogo šanse za plasman, ali narod od nas očekuje pobedu'', rekao je golman reprezentacije Srbije pred duel sa Hrvatima

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da očekuje odličnu podršku navijača na utakmici protiv Hrvatske i dodao da igračima neće nedostajati motiva, iako su šanse za odlazak na Mundijal u Brazilu minimalne.
"Nadam se da će Marakana biti puna, ali čak i ukoliko ne bude do kraja, iz iskustva znam da polovina Marakane zvuči kao dva puna stadiona u nekom drugom gradu", rekao je Stojković na konferenciji za mediji u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečima ekipi neće nedostajati motiva, naprotiv.
"Na svakoj utakmikci igrači imaju motiva, posebno u derbijima, kao što je ovaj protiv Hrvatske. Tenzija svakako postoji, ali sa fudbalske strane nema nekih razlika u pripremi utakmice. Nemamo mnogo šanse za plasman, ali narod od nas očekuje pobedu''.

Izabrane vesti

Stojković nije branio protiv Kockastih u Zagrebu, što je po opštem mišljenju bila velika greška selektora Siniše Mihajlovića, ali će u petak opd 20.45 zauzeti mesto među stativama.
''Dobro se poznajemo, nadam se da će na terenu sve proći sportski i ukoliko nas pobede pružićemo im ruku. U suprotnom, isto očekujem od njih", poručio je Stojković.

 

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

fudbalMarakana2013fudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara