"Klupa reprezentacije Srbije"
"Klupa reprezentacije Srbije"

Stojković i Tadić: Miha odlučuje

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.03.13. | 21:37

"Nema ljutnje", kaže tandem Orlova komentarišući odluku selektora da ih ostavi na klupi

Klupa reprezentacije Srbije

Opšti je utisak da su, ako niko drugi, Vladimir Stojković i Dušan Tadić morali da od prvog minuta igraju na Maksimiru. Selektor Srbije Siniša Mihajlović je, ipak, ostao dosledan u uverenju da su Željko Brkić i Alen Stevanović bolje opcije (?!), ali je na kraju morao da se pomiri sa porazom koji je i definitivno označio kraj nadanja Orlova da će se naći na smotri najboljih na svetu.

Izabrane vesti

Doduše, to ne znači da bismo bolje prošli na Maksimiru, ali red je da pitamo kako su pomenuta dvojica videli duel u kvalifikacionoj Grupi A.
"Nije u redu da pričam sad o tim stvarima obzirom na poraz koji smo doživeli. Znam da to sve interesuje, ali ne bih da komentarišem odluku selektora. Nisam ljut uopšte na Mihajlovića i konkurisaću za sve sledeće utakmice. Takođe, Brka (Željko Brkić, prim.aut) je sjajan momak i golman i naravno da ga podržavam", rekao je Stojković novinarima u Zagrebu da bi potom kratko prokomentarisao i neuobičajenu povredu sa poluvremena.
"Ustao sam sa klupe i udario sam u nastrešnicu, ali ništa strašno", pokušao je Stojković da sakrije koliko mu je teško pao poraz.

Dušan Tadić je, takođe, naveo poštuje odluku selektora da ga ostavi među rezervama.
"Naravno da svaki fudbaler voli da igra i da bude u prvih 11, ali selektor je tako odlučio i moje je da to poštujem, ćutim i radim. Mislim da je rezultat previsok, jer čim smo im spustili loptu došli smo do igre. Što se tiče ambijenta, iskren da budem, očekivao sam veći pritisak. Tribine su baš daleko od terena tako da nismo čuli šta su nam skandirali. Okrećemo se meču sa Škotskom. To nam je najvažnije jer igramo za našu državu", kazao je Tadić.

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Dušan TadićHrvatskahrvatska protiv srbijeKvalifikacije za SP 2014fudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara