"Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović"
"Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović"

Stojanović: Ne znam zašto je Partizan… bio bolji

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.13. | 15:08

Ukrajinci već krenuli sa sitnim peckanjem i pitanjima koja se sigurno ne dopadaju crveno-belima

Trener Crvene zvezde Slaviša StojanovićGodine gledanja u leđa večitom rivalu nisu protekle nezapaženo ni van granica Srbije, pa su ukrajinski novinari jedva dočekali da već na prvom susretu sa delegacijom Crvene zvezde pokušaju da isprovociraju novog trenera srpskog viceprvaka Slavišu Stojanovića. Zato je na konferenciji za novinare pred okršaj sa Černomorecom prvo pitanje glasilo: Zašto je Partizan jači od Zvezde?

Stojanović se, pak, nije dao prevariti.
"Ovde sam samo mesec dana i ne mogu da povlačim paralele i cenim zašto je Partizan… bio bolji u prethodnom periodu. Slabo ih poznajem", odbio je Zvezdin strateg da nasedne na igru Ukrajinaca i akcenat sa Zvezde prebaci na Partizan.

Izabrane vesti

Jer, u Ukrajini igraju crveno-beli. A da li Stojanović već zna kojih 11?
"Postoje neke finese, dve različite postavke. Oko pozicije u igri. Odlučićemo se posle treninga. Jedino što nas brine je da li će stići sertifikat za Novaka Martinovića u toku dana. Što, doduše, ne znači da će igrati ukoliko stigne sertifikat. Veoma mala je verovatnoća da će se to desiti".

O protivniku vrlo kratko: "Naravno da sam gledao njihove utakmice. I to ne samo jednu. A tu je i Miloš Ninković sa kojim ću tek da pričam. Vidi se da je Černomorec dobro organizovan tim i tačno se vidi šta trener od njih hoće".

Ninković se već izjasnio rekavši da je u Odesi Černomorec favorit, dok Stojanović ne želi da se zamajava procentima.
"Ne razmišljam i šansama, rezultatima i golovima. Hoću da budemo najbolji u pravom trenutku. Ovi što se bave kladionicama neka kažu ko ima veće šanse. Meni je važno da sutra od 19:15 do 21:15 budemo najbolji što možemo", kategoričan je trener Crvene zvezde.

Fotogaleriju dolaska Zvezde u Odesu na meč sa Černomorecom možete pogledati OVDE.

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

ČernomorecFK Crvena zvezdaLiga EvropeMiloš NinkovićSlaviša StojanovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara