"Igor Stojaković"
"Igor Stojaković"

Stojaković za MOZZART: Javor je jedan od retkih koji isplaćuje na vreme i ne duguje! Cilj nam je plej-of

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.07.15. | 09:50

“U Novom Pazaru nas čeka pun stadion i vatrena atmosfera. Idemo po bodove!“, kaže 35-godišnji fudbaler kluba iz Ivanjice

Igor StojakovićGodina pauze, ali Javor će od 18. jula opet da ljulja širom Srbije! Klub je očigledno stabilniji no što su mnogi mislili, pa se posle ekspresnog povratka u elitu može očekivati  da pruži pozitivan doprinos našem fudbalu kao klub iz unutrašnjosti što je važno iz više razloga.

 Igor Stojaković, plejmejker Ivanjičana, smatra da je glavni adut tog kluba što se igrački kadar malo menjao u odnosu na prošlu sezonu, kao i to da fudbaleri ne moraju da brinu da li će plate da im legnu na vreme.
"Javor je ekipa koja je spoj starijih i iskusniji i mlađih igrača. Nismo menjali mnogo tim u odnosu na prošlu sezonu, ali teško da će biti pojačanja. Ovo je jedan od retkih stabilnih klubova u Srbiji gde ne kasne plate. Nisu prevelike, ali ono što se dogovori to se i ispoštuje. Nadam se da će do drugog kola biti postavljeni reflektori. To je jako važno i za mlade u Ivanjici koji tek treba da stasaju", rekao je Stojaković za portal MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Javor novo prvenstvo počinje za sve klubove teškim gostovanjem u Novom Pazaru (subota, 19 sati). Međutim, Stojaković misli da Javor može da pomrsi račune favorizovanim Pazarcima.
"Čeka nas pun stadion i vatrena atmosfera. Ne plašimo se domaćina, otišlo im je nekoliko igrača, drugačije izgledaju u odnosu na prošlu sezonu, ali mi idemo po bodove. Najbitnije je da dobro startujemo, u prvih par kola ćemo videti ko je gde. U sedmom kolu idemo na Zvezdu, ali ne treba se previše zanositi. Idemo meč po meč", smatra fudbaler rođen u Kraljevu.

KVOTE ZA UTAKMICU NOVI PAZAR - JAVOR: 1 (1,55), X (3,60), 2 (6,25)

Ovaj 35-godišnjak koji stilom igre i konstitucijom u mnogome podseća na Igora Matića, smatra da cilj Javora nije samo opstanak, kao i da je on potpuno spreman za nove izazove.
"Pričali smo i dogovor je da se borimo za plej-of, to jest najboljih osam u ligi. Mislim da imamo kvalitet za tako nešto. Mene je prošle sezone od petog kola mučila povreda vrata, ali sam to prevazišao. Ipak nisam najstariji u ekipi, stariji od mene je kapiten Milovan Milović. Mislim da nas čeka dobra sezona", zaključio je fudbaler koji će biti jedan od glavnih organizatora igre Ivanjičana.

 (FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaJavorIgor Stojaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara