""
""

Što je Mesi u Barsi, to je Isko u Malagi

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.03.13. | 11:23

Žeremi Tulalan ne štedi komplimente na račun sjajnog mladog veziste koji je evrogolom utabao Malagi put ka četvrtfinalu Lige šampiona

 

Izabrane vesti

Malaga je nastavila sa čudima u Ligi šampiona i bacila na kolena i veliki Porto. Andalužani su sa 2:0 nadoknadili minimalan poraz iz prvog meča, a kao i mnogo puta do sada prvo ime je bio sjajni vezista Isko.

Momak koji je proglašen za najboljeg mladog igrača Evrope u prošloj godini je još jednom pokazao kakav je talenat. Evrogolom je najavio slom Porta i podigao sebi cenu za još koji miliona evra.

I njegov saigrač, iskusni Žeremi Tulalan ne štedi komplimente na Iskov račun. On ga je uporedio sa osvajačem Zlatne lopte, Lionelom Mesijem.
“U ovakvim utakmicama samo veliki igrači uspevaju da “otključaju bravu”. Barselona ima Mesija, a mi imamo Iska. Napravili smo istorijski uspeh, a od početka smo se trudili da odemo što dalje. Dali smo, zaista, sve od sebe”, kazao je Tulalan španskim medijima.

Isko i pored svih pohvala skromno podnosi pritisak i ne ističe sebe u prvi plan.
“Za mene je ovo ostvarenje sna. Nisam ni sanjao da bi tako nešto moglo da se desi u Malagi. Zaslužili smo uspeh, uživali smo u fudbalu”, rekao je Isko.

Pored Iska, veliku radost domaćim navijačima sinoć je doneo i strelac drugog pogotka Roke Santa Kruz.
“Sada bi stvarno trebalo da uživamo u ovom uspehu. Srećan sam zbog gola, a još sam srećniji zbog pobede. Naši navijači su zaslužili da se raduju”, poručio je Santa Kruz.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaLiga šampionaMalagaPrimeraRoke Santa KruzSan Francisko DžajantsŠpanijaŽeremi Tulalan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara