"Van der Vil"
"Van der Vil"

Stiže Van der Vil na pregovore

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.16. | 12:32

Kako pišu Italijani, Roma je već zakazala susret sa bivšim fudbalerom Pari Sen Žermena

Van der VilStvari u Romi odvijaju se jako brzo. Povreda Ridigera povukla je mnoge poteze. Vučica je automatski izgubila planiranih 30.000.000 evra od prodaje ovog fudbalera u Čelsi, a zato je po svemu sudeći Miralem Pjanić "žrtva" i otići će u Juventus. Roma se tu nije zaustavila već je zakazala susret sa Gregorijem van der Vilom, pišu italijanski mediji!

Van der Vil bi trebalo da stigne u Rim sa svojim agentom i porodicom i utanači detalje ugovora sa Romom. Ono što će svakako olakšati celu stvar je činjenica da je Holanđanin slobodan igrač pošto je PSŽ odlučio da ne produži saradnju sa njim.

Izabrane vesti

Holanđanin je tokom boravka u Parizu imao probleme sa saigračima, a čak ga je jednom prilikom Zlatan Ibrahimović izbacio iz svlačionice. Odmah su interesovanje pokazali Inter, Milan i Roma, a u ovom momentu Vučica je najbliža njegovo potpisu.

Kako je nedavno pisao dobro upućeni Korijere delo Sport, Van der Vilov menadžer Mino Rajola i direktor Rome već su u osnovi postili dogovor za potpisivanje trogodišnjeg ugovora, pa ostaje samo da potvrdu daju i ostali važni vaktori u klubu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaPari Sen Žermenmeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016ItalijaGregori van der VilFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara