"STIV NEŠ"
"STIV NEŠ"

Stiv Neš završio karijeru?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.10.14. | 08:53

Još jedna u nizu povreda za legendardnog plejmejkera mogla bi vrlo lako da znači i kraj blistave karijere

STIV NEŠJedan od najboljih plejmejkera u istoriji NBA lige Stiv Neš doživeo je još jednu povredu leđa koja će ga svakako odvojiti od terena do kraja sezone 2014/2015, što bi ujedno moglo da znači da je karijeri genijalnog Kanađanina došao kraj.

Otkako je pre dve sezone Neš trejdovan u Los Anđeles Lejkerse, u gradu Anđela odigrao je svega 65 utakmica. U upravi Lejkersa su očekivali da već ove sezone Kanađanin prestane s aktivnim igranjem, međutim Neš je dao sve od sebe ne bi li se vratio u formu i zajedno sa oporavljenim Kobijem Brajantom pojurio šampionski prsten (iako je to u domenu fantastike sa onim što Lejkersi imaju u rosteru), ali očigledno da slabašna leđa veterana ipak nisu izdržala.

Izabrane vesti

Pre samo nekoliko dana četrdesetogodišnji Neš se povredio noseći torbu za trening, što je zvučalo kao bizarna i krajnje bezazlena povreda ali se, evo, ispostavilo da će možda biti i poslednja koju će Stiv doživeti kao aktivni NBA igrač. Trenutno je u poslednjoj godini ugovora sa Lejkersima, od kojih sigurno neće dobiti produženje, a pitanje je da li će ijedan tim hteti da mu da šansu kada se oporavi od povrede.

Neš je u saradnji sa Grentlendom snimio kratak dokumentarac o oporavku od povrede tokom prošle sezone:

(FOTO: Action Images)


tagovi

Los Anđeles LejkersNBA ligaStiv Nes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara