""
""

Štimac: Mihajlović nam je olakšao posao, biće teže protiv Velsa!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.13. | 21:37

"Srbija je tražila svoju šansu da nas baci na leđa i vrati se u orbitu. Najavljivao sam juriš, ali smo išli mudro. Čekali smo svoju šansu. Pritiskali srpsku zadnju liniju i to su uspeli Mandžukić i Olić. Ova utakmica je već zaboravljena", rekao je strateg hrvatske

 

Selektor Hrvatske Igor Štimac rekao je posle večerašnje pobede nad Srbijom (2:0) da je njegova ekipa odigrala mudro, ali da veoma brzo mora da zaboravi na ovaj trijumf jer je čeka još teži meč u Velsu.
"Srbija je tražila svoju šansu da nas baci na leđa i vrati se u orbitu. Najavljivao sam juriš, ali smo išli mudro. Čekali smo svoju šansu. Pritiskali srpsku zadnju liniju i to su uspeli Mandžukić i Olić. Ova utakmica je već zaboravljena. Čeka nas još teži test u Velsu", kazao je Štimac na konferenciji za novinare posle meča na Maksimiru.

Izabrane vesti

On je istakao da ga srpski kolega Siniša Mihajlović nije iznenadio stavljanjem u startnu postavu Marka Šćepovića, Ivana Radovanovića i Alena Stevanovića.
"Sve što je Mihajlović napravio, ja sam znao. On nam je olakšao posao. Utakmica se lomila u nijansama. Stevanović, Radovanović i Sćepović me nisu iznenadili. To je najbolje što Srbija ima", naveo je Štimac.

Selektor Hrvatske poručio je i da o Mihajlovićevim trenerskim kvalitetima ne može da se sudi na osnovu pozicije Srbije na tabeli A grupe kvalifikacija.
"Fudbal je takav. Imate priliku i promašite, a protivnik pogodi. Vaš selektor se odlučio za stvaranje, a to košta. Mladost nema iskustva. Biće potrebno vreme, a na vama je da procenite šta želite", zaključio je Štimac.


tagovi

Hrvatskahrvatska protiv srbijeIgor Štimacreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara