"Štimac"
"Štimac"

Štimac dao zadatak navijačima koji hoće kartu za Srbiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.02.13. | 12:58

“Voleo bih kada bi imali stadion koji bi bi mogao sve vas da primi, ali nažalost nemamo ga. Na žalost nemamo ni kvalitetnu svest kod pojedinaca u trenucima gorčine, pa se napada i pljuje sve i svakoga, kao da je neko sakrio ulaznice pa se poigrava?!", napisao je Štimac na Fejsbuku

ŠtimacSelektor Hrvatske Igor Štimac nije iznenađen navalom u vezi sa kartama za ključni kvalifikacioni meč protiv Srbije 22. marta na Maksimiru. Štimac je i sam preko Fejsbuka dobio ko zna koliko poruka i molbi za vredno parče papira, ali bilo je dosta uvredljivih komentara onih koji nisu uspeli da dođu do istih.
“Poštovani navijači, retki su trenuci kao sada kada me prožima sreća i tuga u isto vreme. Srećan sam što smo našim igrama i rezultatima pomogli kreiranju pozitivne klime oko reprezentacije, a pogotovo radi ambijenta koji će vas 35.000 upriličiti na Maksimiru tog 22. marta, a silno sam tužan zbog svih onih koji žele da budu tamo, a nisu imali sreću da kupe ulaznicu za utakmicu. Voleo bih kada bi imali stadion koji bi bi mogao sve vas da primi, ali nažalost nemamo ga. Na žalost nemamo ni kvalitetnu svest kod pojedinaca u trenucima gorčine, pa se napada i pljuje sve i svakoga, kao da je neko sakrio ulaznice pa se poigrava?! Sve vas koji vređate nagradiću ulaznicom za utakmicu ako mu pođe za rukom da u flašu od jedne litre napuni dve litre tečnosti...”, napisao je Štimac na Fejsbuku.  

(FOTI: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

EvropaHrvatskaIgor Štimacmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara