""
""

Stigla potvrda: Ni Aguero više neće da igra za Argentinu

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.16. | 21:36

"Ako se Mesi ne predomisli i Kun odlazi"

Šta li će ostati od reprezentacije Argentine? Kako je krenulo, malo toga... Najavljeno je bilo da bi posle Lionela Mesija​ povlačenje iz nacionalnog tima mogli da obelodane još neki od velikih asova (Iguain, Aguero, Maskerano...), a danas je stigla i jedna potvrda. Naime, otac Serhija Aguera otvoreno je rekao u jednoj radio emisiji šta će se dogoditi ukoliko se Mesi ne predomisli...
"Ako Leo zaista ne bude više igrao, neće igrati ni Serhio. I on će ustupiti mesto nekim mlađim momcima", kazao je Lionel de Kastiljo.

Izabrane vesti

Da podsetimo, Mesi je saopštio da se neće odazivati pozivima da igra za Gaučose posle poraza u finalu Kopa Libertadores i promašenog penala protiv Čilea. Kako su Leo i Aguero kumovi i najbolji prijatelji, najava oca napadača Mančester Sitija i nije neko iznenađenje. Pogotovo ako se u obzir uzme užasna atmosfera u nacionalnom timu Argentine, o kojoj je govorio i sam Aguero.
"Serhija bole kritike novinara. Uopšte, igrači koji igraju u Evropi stalno su na meti, a niko ne vidi koliko se oni trude, koliko samo putuju da bi igrali za svoju zemlju. I sve to sami finansiraju", dodao je Kunov otac. 

Argentinci su danas ostali i bez selektora pošto je Tata Martino podneo ostvaku. O opštem haosu u nacionalnom savezu Argentine opširnije čitajte OVDE.

(foto: Action Images)


tagovi

Tata MartinoSerhio Agueroreprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalLionel MesiEvropaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara