"Tuča igrača"
"Tuča igrača"

STIGAO RAČUN: Suspenzije za Vujoševića i Bertansa, Zvezda bez publike (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.13. | 15:14

Direktor Superlige Predrag Bojić odrezao kazne za beogradske velikane. Kažnjeni i arbitri

 

Tuča igračaCeh je stigao na naplatu, pošto je direktor Superlige Predrag Bojić objavio sankcije za vinovnike incidenata na večitom derbiju Crvene zvezde i Partizana.

Izabrane vesti

Zvezde će, kao organizator utakmice, morati da plati ukupno 177.000 dinara zbog nesportskog ponašanja publike, koje zvog svih ispada neće biti na meču crveno-belih sa Konstantinom u narednom kolu.

Nisu se provukli ni u Partizanu, pa će trener Duško Vujošević morati da iz džepa izdvoji 23.600 dinara, a pritom zbog fizičkog obgračuna sa sudijom Urošem Obrkneževićem neće moći da vodi ekipu na dve naredne utakmice (sa Vojvodinom i Slobodom).

Zbog sukoba sa sudijama sankcionisan je i sportski direktor Partizana Dragan Todorić . 59.000 dinara.

Kažnjeni su i igrači koji su izazvali celu frku. Najviše Partizanov Davis Bertans – 118.000 dinara plus jedan meč suspenzije.

Kućni budžet je oštećen i u slučaju Bojana Subotića (59.000) i Damarkusa Nelson (23.600).

Sudija Obrknežević zbog neprimenjivanja pravila igre posle tehničke greške dodeljene Vujoševiću neće deliti pravdu u naredna tri kola Superlige. Nešković i Mažić su zaradili suspenzije od jednog kola zato što nisu postupili u skladu sa pravilima kada je Nelson uleteo na teren sa klupe.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bojan SubotićFK Crvena zvezdaDamarkus NelsonDavis BertansDragan TodorićDuško VujoševićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara