""
""

Stigao je Boaće: Tejgo mi je rekao da se spremam za rat!

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.17. | 19:03

„Bog mi je dao sve“, dodao napadač iz Gane

Stigao je Ričmond Boaće! Napadač iz Gane se juče obavezao na 18-mesečnu vernost Crvenoj zvezdi, a već danas se priključio novim saigračima na Kipru.

Nije krio oduševljuenje novom sredinom, kao i podatak da mnogo toga zna o Crvenoj zvezdi i rivalstvu sa Partizanom.
„Poznajem Li Adija i Haminu Dramana, od nekadašnjih igrača Crvene zvezde, a takođe se družim i sa Princom Tejgom. On mi je rekao da je derbi pravi rat. Igrao sam i sa Mirkom Vučinićem u Juventusu, odnosno sa Boškom Jankovićem u Đenovi. Veoma sam srećan što sam ovde, znao sam za navijače koji su fenomenlani, a znam i za tim koji je 1991. godine bio prvak Evrope, jer dosta gledam i pratim fudbal“, poručio je Boaće.

Izabrane vesti

On se osvrnuo i na karijeru u Italiji.
„Prvi deo karijere u Atalanti je bio dobar, drugi ne. Mislim da svaki igrač ima periode kada je dobro i kada nije dobro, to se i meni desilo u Atalanti kada je stigao novi trener, jer on je imao neke nove zamisli i zahteve. Važno je reći da sam u takmičarskom ritmu. Spreman sam, do sada sam igrao ligu, pauzirao sam samo dva dana tako da nema nikakvih problema oko pripremljenosti i nadam se da ću konkurisati za startnu postavu već na početku sezone“.

Delovalo je da mu skromnost nije vrlina, štp za jednog napadača nije loše.
„Napadač sam, a zavisi od trenera koju ću tačno poziciju igrati, odnosno od toga kakvu taktiku pripremi. Uglavnom igram u sredini, centralnog napadača, ali igrao sam i levo i desno. Mislim da mi je Bog dao skoro sve što je neophodno jednom napadaču. Volim da šutiram, da igram sa loptom, a volim i da trčim. Očekujem da ću postizati golove, uz pomoć saigrača, a verujem da će navijači već posle pet ili šest meseci biti zadovoljni mojim učinkom“.

 


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaPrins TejgoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara