"Vračar"
"Vračar"

Stepanović: Dosta više o suđenju, gde su samokritike?

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.03.14. | 11:47

"Kako to da nikad niko ne kaže da je pogrešio u postavci igre, lošim izmenama ili greškama u svojim redovima koje su kumovale rezultatu”, pita se Stepanović

VračarBogoljub Stepanović, prvi čovek Sudijske organizacije, napisao je komentar za Novosti u kome se osvrnuo na minuli meč između Rada i Partizana (2:4). Čovek koji se nalazi na meti svih superligaških klubova tvrdi da je na Vračaru viđena otvorena borba, fenomenalni golovi, neizvesnost… a onda je stao u odbranu svojih naslednika - sudija.
“I posle svega, umesto pohvala, čujemo i čitamo ponovo neke, usuđujem se reći, zlonamerne komentare na račun arbitraže. O tome kako je Popović sa saradnicima vodio meč, daće reč Zdravko Jokić i njegovi saradnici koji rade analizu suđenja, ali ne mogu, a da ne prećutim istinu koju tako svesno pojedinci ignorišu. Stavljati akcenat na ‘konfuzno suđenje’ umesto na igru i golove, naravno, niko nikome ne može da zabrani, ali kako to da nikad niko ne kaže i ne pokaže malo samokritike. Da čujemo da je pogrešio u postavci igre, lošim izmenama ili greškama u svojim redovima koje su kumovale rezultatu”, napisao je Stepanović.

Potom je nastavio u istom stilu.
“Ovde je postalo gotovo pravilo da su samo delioci pravde nepravedni, a da nije tako, znaju i oni koji svojim izjavama unose konfuziju u superligaška zbivanja. Ili je kriv loš teren ili neki sudija, ali nikad, primera radi, oni koji proizvode rezultat. Sudijska organizacija čini sve da unapredi fudbal na ovim prostorima, tako je bilo, tako će i biti, a bilo bi lepo i da neko drugi pokaže malo više samokritike u svom obraćanju javnosti”, zaključio je Stepanović.

(FOTO: Star sport) 

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaRadFK PartizanSudijska komisija FSSBogoljub Stepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara