""
""

Stefan Jović propušta Smederevo, a za ostalo...

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.02.16. | 15:15

Odgovor nije imao ni trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Izabrane vesti

Košarkaši Crvene zvezde odbranu trofeja u nacionalnom kupu počeće, gotovo sigurno, bez prve violine ekipe i glavnog organizatora igre - Stefana Jovića.

Počinje trka za Žućkovu levicu! Osam najspremnijih je na startnoj liniji, ko će osvojiti niški maraton?

Srpski reprezentativac i jedan od najboljih igrača crveno-belih ove sezone i dalje muku muči sa povredom mišića trbušnog zida, zbog kojeg je u posebnom režimu odmora. Susret sa Smederevom (petak, 21.00) propustiće gotovo sigurno, a donekle postoji bojazan da bi postojeći problem Jovića od terena mogao da odvoji i duže od susreta sa ekipom iz Košarkaške lige Srbije. U Crvenoj zvezdi poslednjih dana najviše rade na tome da „zakrpe“ povredama ranjenu ekipu, a odgovor da li bi Stefan Jović mogao da izostane sa kompletnog završnog turnira Kupa Radivoja Koraća dan pred utakmicu nije imao ni trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić
"Stefan je sada ušao u jedan proces koji je normalan kod povreda ovakvog tipa. Mora strogo da miruje, a ono što je otežavajuća okolnost u ovom trenutku jeste činjenica da je i dalje jako teško definisati da li će biti spreman", rekao je trofejni stručnjak za MOZZART Sport.

Crvena zvezda kreće u odbranu Žućkove levice, ali još se ne zna ko će igrati

Na pitanje da li to znači da će Jović biti pošteđen napora u okršaju sa Smederevom, Radonjić je odgovorio:
"Da, najverovatnije", na šta je odmah usledio novo pitanje - da li se u pitanje dovodi i izostanak sa kompletnog turnira?
"Situacija je takva da je u ovom trenutku teško definisati tako nešto. U klubu se mnogo radi na tome da nam igrači ozdrave i oporave se što brže i uspešnije", zaključio je Radonjić

Podsećanja radi, Crvena zvezda ozbiljno kuburi sa povredama pred početak turnira. Nikola Rebić ima nezgodnu posekotinu na čelu i nekoliko šavova, od utakmice sa Sutjeskom probleme ima i Vasilije Micić, dok je Marko Gudurić rovit. S druge strane, Tarens Kinzi je pod visokom temperaturom, dok se Kvinsi Miler tek vratio u pun pogon pošto se izborio sa istom mukom. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stefan JovićSrbijaSmederevo 1953Kup Radivoja KoraćaJadranska ligaDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara