""
""

Steaua još ne može da se oporavi od Partizana – Targu Mureš odneo bod iz Bukurešta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.08.15. | 21:59

Ovo je fudbalerima bukureštanskog velikana bila treća utakmica zaredom, računajući i Evropu, bez pobede. Sigurno je da bogati, ali nestrpljivi gazda Điđi Bekali neće ostati nem posle još jednog kiksa

Poraz od Partizana i eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona očigledno još boli igrača Steaue. Igrači najtrofejnijeg rumunskog kluba večeras su na svom terenu remizirali 1:1 sa Targu Murešom u utakmici sedmog kola Lige 1.

Izabrane vesti

Ovo je fudbalerima bukureštanskog velikana bila treća utakmica zaredom, računajući i Evropu, bez pobede. Sigurno je da bogati, ali nestrpljivi gazda Điđi Bekali neće ostati nem posle još jednog kiksa.

Nije Steaua igrala tako loše, pogotovo u prvom delu utakmice, ali je iskoristila samo jednu od nekoliko šansi za gol. To se desilo u 31. minutu, kada je Adrijan Popa sjajno istrčao jedan kontranapad i pogodio mrežu.

U nastavku utakmice probudili su se gosti koji su i prošle sezone do samog kraja vodili sa Steauom veliku borbu za šampionsku titulu u Rumuniji.

Igrao se 54. minut kada je hrvatski internacionalac Filip Jazvić šutirao iz ne baš idealne pozicije, ali je lopta prošla kroz noge golmanu Kožokaruu za izjednačenje.

Najbolju priliku za pobedu Steaua je propustila u sudijskoj nadoknadi vremena, sjajno je slobodan udaraca izveo Gabi Janču, ali je golman Stančiju sjajnom paradom ulovio živu loptu. 

LIGA 1, SEDMO KOLO

Petak
Petrorul – Botošani 2:1 (0:0)
/Rusu 55, Varga 64 – Dimitrov 80/

Subota
Temišvar – Univerzitatea (K) 1:1
/Elek 55 – Roče 88/

Steaua – Targu Mureš 1:1 (1:0)
/Popa 31 – Jazvić 54/

Nedelja
17.30 Voluntari – Astra
20.00 Jaši – Dinamo (B)

Ponedeljak
17.30 Vitorul – Konkordija
20.00 Panduri - Kluž

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Targu MuresSteauaRumunijaLiga 1EvropaĐiđi Bekali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara