""
""

Steaua ima plan B i on se zove Lazović!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.08.14. | 16:21

Ukoliko ne uspeju da dovedu Žeremija Bokilu iz Tereka Rumuni će se okrenuti iskusnom napadaču Partizana

Steaua je spremila plan B ukoliko ne uspe da angažuje svoju prvu želju u ovom prelaznom roku Žeremija Bokilu! U pitanju je napadač Partizana Danko Lazović. Rumunski mediji tvrde da je ovo sasvim izvesna varijanta ukoliko Terek ne popusti u finansijskim zahtevima.

Bokila je napadač iz Konga koji se već dokazao u Ligi 1 noseći dres Petrolula, kada je i zapao prvi put za oko čelnicima tima iz Bukurešta. Ipak, tada je bio samo na pozajmici iz Zulte Varegema, tako da od posla nije bilo ništa. Terek je tada bio finansijski izdašniji pa je tamnoputi golgeter otišao u Rusiju.

Izabrane vesti

Pošto se u Premijer ligi nije snašao najbolje Steaua se ponovo javila, ali stvari ne idu u onom pravcu u kojem su Rumuni predvideli, tako da je pripremljena rezervna opcija. U jednom od tekstova navodi se da bi Lazović bio idealna zamena, apostrofiraju se njegove sjajne sezone iz vremena dok je nosio dres PSV-a i Fejenorda, ali tu je i statistika od povratka u Humsku. Sve u svemu, mediji se pozivaju na izvore iz kluba iz čega se da zaključiti da je do određenih kontakata možda već i došlo.

Ukoliko bi do transfera Lazovića došlo on ne bi mogao da igra u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca, ali bi Steaua imala pravo da ga registruje za gupnu fazu, naravno, pod uslovom da eliminiše bugarskog predstavnika. 


tagovi

Terek GrozniSuperligaSteauaRumunijaPremijer ligaSrbijaFK PartizanLiga 1EvropaDžeremi BokilaDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara