""
""

Stavljena tačka: Zjelinski ima novi klub, Udineze dobio „dva u jednom“ - 15.000.000 i igrača!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.16. | 17:15

Poljski vezista napravio veliki korak u karijeri...

Bilo je onih ljubitelja Liverpula koji su želeli da Pjotra Zjelinskog vide u čuvenom crvenom dresu. Na njihovu žalost, to se neće desiti zbog pogrešnog pristupa i načina na koji su Redsi pokušali da kaparišu Poljaka. Momak kojeg su mediji od prvog dana prelaznog roka selili na nekoliko strana konačno je dobio novi klub, čime je stavljena tačka na jednu od dosadnijih transfer priča ovog leta. Pjotr Zjelinski će karijeru nastaviti u - Napoliju. 

Izabrane vesti

Tačnije, novi igrač kluba iz Napulja postaće u četvrtak, za kad su zakazani medicinski pregledi podno Vezuva, nakon čega će biti kompletiran transfer vredan 20.000.000 evra po sledećoj formuli – 15.000.000 evra u kešu, plus ostanak Duvana Zapate u redovima Zebri.

Ove informacije objavio je ugledni napuljski radio Kis Kis, koji je kategorički dobro upoznat sa dešavanjima u klubu i samim tim barata dobro proverenim činjenicama.

PRATITE DEŠAVANJA NA TRANSFER PIJACI

Za Zjelinskog je spremljen petogodišnji ugovor koji će u prvoj godini vredeti 1.200.000 evra, a u poslednjoj gotovo 1.600.000 evra. Mada je Pjotrov agent Bartolomej Bolek u razgovoru za Kis Kis pokušao da sakrije novu destinaciju njegovog pulena, ipak je donekle otkrio karte.
"Zjelinski u Napoliju? Mogu samo da kažem da će novi klub dobiti u narednih nekoliko dana, a onda ćete znati sve", jasno će Bolek.

Nakon što je Udineze odbio da ulazi u pregovore sa Liverpulom u trku se uključio Milan koji je poslednjih nedelja previše odugovlačio sa konkretizacijom posla, najviše iz razloga što Rosoneri nisu uspeli da obezbede novac od eventualne prodaje Karlosa Bake.

Napoli je to iskoristio i nakon što su klub odbili Aksel Vitsel i Korentin Toliso Maurisio Sari dobio je igrača koji je u njegovim planovima bio opcija „C“.

To znači da je Napoli rešio još jednu deficitarnu poziciju, a nakon kupovine Arkadijuša Milika klub će se okrenuti akviziciji štopera. Verovatno Nikole Maksimovića

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

UdinezeSerija APjotr ZjelinskiNapoliletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara