""
""

Stara kiksara ponovo jaše (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.16. | 14:50

Ništa novo od Roberta Grina

Robert Grin ima 36 godina, ali i dalje kiksira kao u mlađim danima. Ništa nije napredovao za sve ove godine, ali iz nekog razloga ga Geri Monk trpi u Lidsu ove jeseni, valjda jer ima rezultate.

Izabrane vesti

Nekoliko puta je ove sezone iskusni golman katastrofalno intervenisao, očajan je kada treba izboksovati loptu ili odbraniti nešto pa su se mnogi navijači Lidsa već pomirili sa činjenicom da njihov tim igra bez golmana tokom cele ove sezone.

Danas je srećni dobrtnik bio Njukasl koji vodi u zanimljivom derbiju na Eland Roudu sa 1:0 od 23. minuta, a čovek koji treba da kupi piće Grinu je Dvajt Gejl jer mu je iskusni golman poklonio 12. gol ove sezone. Pogledajte i sami kako...

Mnogo je ovakvih detalja u karijeri imao Robert Grin i zaista kada se bude penzionisao moćiće da se seća koliko je puta nervirao navijače svog tima. Umeo je nekad da odbrani zicer, ali i da primi pacerski gol, kao recimo onaj na golu Engleske na utakmici protiv selekcije SAD na Svetskom prvenstvu 2010. po kojem ga mnogi pamte. Tada je usrećio Klinta Dempsija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipEngleskaRobert Grin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara