""
""

Stara dama ima štopera! Stiže Medi Benatija

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 11:04

Završavaju se poslednji detalji, nakon čega će posao biti ozvaničen

Prvi izbor je uvek i najbolji! Juventus je dugo tražio štopera po meri, u prethodnim danima konkurenciju suzio na samo četiri imena, i na kraju je dogovoren dolazak - Medija Benatije.

Izabrane vesti

Bajernov štoper nalazio se na vrhu liste želja Stare dame ovog leta, a prema tvrdnjama italijanskog eksperta za transfere Đanluke Di Marcija, dve strane dogovaraju završne detalje jednogodišnje pozajmice sa pravom otkupa u vrednosti od 18.000.000 evra. 

Momak koji je tužnog lica napustio Romu 2014. godine za 26.000.000 evra vraća se na Apenine posle neuspele dvogodišnje avanture u Bavarskoj, gde je za dve sezone odigrao 46 utakmica i mreže tresao tri puta. Ipak, nije uspeo da pronađe svoje mesto u sastavu nemačkog šampiona, zbog čega je i sam odlučio da je vreme da spakuje kofere i sreću pronađe u Bjankonerima. 

Benatija iza sebe već ima četvorogodišnje iskustvo rada u Italiji, pošto je već nosio dresove Udinezea i Rome, gde je i zablistao punim sjajem. 

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ANemackaMedi Benatijaletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara