""
""

Šta najviše volim da radim na terenu? Da pričam s Majkom Milerom

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.12.16. | 10:14

Nikola Jokić nasmejao novinare u Denverovoj svlačionici

Nikola Jokić sigurnim koracima hoda ka zvanju prve Denverove zvezde i to se oseća na svakom koraku. Ne samo na terenu, već i van njega, jer ga novinarske ekipe konstantno jure i traže bar dva minuta njegovog vremena. 

Izabrane vesti

A kako i ne bi kada srpski as blista punim sjajem u najjačoj ligi sveta?! Minesoti je očitao lekciju i pokazao kako se igra brutalno dobra košarka, ubeležio je rekord karijere po broju dodavanja na jednoj utakmici, imao asistenciju večeri u celoj NBA ligi, ali i bio na pragu prvog tripl-dabla karijere.

MEDŽIK JOKIĆ! Dva skoka do tripl-dabla, dodavanja od kojih pamet staje, asistencija večeri i rekord karijere (VIDEO)

Zbog toga je Jokić bio prva meta po završetku utakmice. Za početak, novinarski osvrt na činjenicu da je nekadašnji igrač Mega Leksa u poslednje dve utakmice čuvao Deandrea Džordana i Karl Entonija Taunsa. Usledio je odgovor:
„Moram da kažem da nisam čuvao Karl Entonija Taunsa, ali je najviše poena dao preko mene, što znači da tu nisam dobro odradio posao. Ali mi smo tim, čuvamo jedni drugima leđa i igramo kao jedan. Tako igramo i tako moramo da reagujemo u odbrani“, rekao je mladi Somborac u svlačionici. 

Jokić je zatim prokomentarisao situaciju koja se dogodila polovinom četvrte deonice, kada je uhvatio loptu, krenuo u kontranapad, napravio dribling iza leđa u pokretu i poslao fantastičnu asistenciju Vilsonu Čendleru. Novinare je zanimalo da li je zaista želeo da napravi sve ono što je uradio u toj akciji?
„Ne, ali to je bila jedina opcija za mene. Nisam razmišljao da to sve tako odradim, samo sam hteo da izbegnem protivničkog igrača, onda sam ugledao Čendlera i poslao mu loptu“.

Na kraju, pripadnike medija interesovalo je da li ima omiljenu stvar koju voli da radi na parketu? Da li su to asistencije, horoci, trojke...?
„Da, da pričam s Majkom Milerom (saigračem iz Denvera pr. aut.)“.

Lepo je nasmejao naše američke kolege...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Nikola JokićNBA ligaMajk MilerDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara