Šta može srpski trenerski trio u Sofiji?

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.08.18. | 09:00

CSKA je favorit, ali Vereja se nada pozitivnom rezultatu

Idemo u Bugarsku!

Vereja gostuje sofijskom CSKA koji je u maloj krizi nakon poraza u derbiju sa Ludogorecom i ispadanja iz Lige Evrope od Kopenhagena. Ekipa iz prestonice ima veoma ozbiljnu ekipu, ali ni Vereja nije naivna i sigurno će do poslednje kapi znoja ganjati pozitivan rezultat. 

Izabrane vesti

Zanimljivo, strucni štab Vereje čine trojica Srba koji su pored nekoliko ponuda izabrali Bugarsku. Reč je o Nebojši Miličiću - proveo 12 godina u Realu, tri u Atletiku, nekadašnji pomoćnik Kozminu Kontri u Hetafeu - Zdravku Kovačeviću, pomoćnom treneru i bivšem reprezentativcu svih mlađih kategorija, nekadašnjem fudbaleru Brna (Češka) i Ararata (Jermenija) i bivšem đaku Crvene zvezde u generaciji sa Draganom Mrđom, Dušanom Bastom, Boškom Jankovićem... a tu je i kondicioni trener Miloš Lukić, takođe poznat kao vrhunski trener za fizičku pripremu fudbalera.

Jedno je sigurno - malu srpsku ekspediciju ne čeka nimalo lak zadatak u Sofiji - pritom su veoma loši u gostima i na protekla dva izleta u prestonicu ukupno su primili osam golova - ali gosti bi mogli da iskoriste krizu i kadrovske probleme CSKA. Nestor El Maestro Jevtić ima velike probleme sa povređenim igračima, pošto neće moći da računa na Žefersona, Žoržinja i Enrikea. Kvota na duplu šansu je odlična za ljubitelje iznenađenja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 20:00 1206 BUG 1 CSKA Sofia - Vereya ds X2 5,80
Ukupna kvota5,80

BUGARSKA 1 - ŠESTO KOLO:

Nedelja

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


tagovi

Vereja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara