"Mile Jovičić i Tomislav Karadžić"
"Mile Jovičić i Tomislav Karadžić"

Šta je Tole Karadžić radio u Humskoj? Došao je da sravni račune...

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.11.14. | 18:18

„Nije mi jasno zbog čega neko spinuje i plasira informacije koje nisu tačne“, pita se potpredsednik Partizana Mile Jovičić posle sastanka Sekretarijata

Mile Jovičić i Tomislav KaradžićPartizan ulazi u izvesnu završnicu jesenje sezone i neizvesnu trku za predsednika. Za razliku od prvog tima, koji će sigurno zimovati na prvom mestu Superlige, crno-beli pripremaju Skupštinu na kojoj će izabrati čelnog čoveka kluba u narednih pet godina. I poručuju da sve u izbornoj proceduri teče po planu, iako kruže informacije da su već dogovorili ime kandidata koji će ih predstavljati na najvišem klupskom skupu, zakazanom za 16. decembar.

U utorak se Beogradom proširila glasina da su na sastanku Sekretarijata čelnici Partizasna dogovorili da kandidat Upravnog odbora bude Zoran Popović, vlasnik kompanije „EMC Holding“, međutim, sa crno-bele strane Topčiderskog brda stiže ekspresan demanti takve vesti.
Tačno je da smo održali sastanak Sekretarijata, ali je potpuna neistina da smo na njemu pominjali, a kamoli dogovorili, ime kandidata za predsednika. Uveravam vam da nijedno ime nije izgovoreno tom prilikom i ostaćemo dosledni onome što smo dogovorili još pre mesec dana, da ćemo ime zajedničkog kandidata Upravnog odbora saopštiti početkom naredne sedmice. Nije mi jasno zbog čega neko spinuje i plasira informacije koje nisu tačne“, uzvarća u izjavi za MOZZART Sport Mile Jovičić, potpredsednik Partizana i predsednik Radne grupe za sprovođenje izbora.

Izabrane vesti

Jovičić dodaje da za sada sve u Humskoj 1 teče po planu.
Na Sekretarijatu je analiziran dosadašnji učinak Radne grupe, svi članovi su konstatovali da su kriterijumi za izbor članova Skupštine i izbor predsednika izuzetno kvalitetni. S tim u vezi, dogovoreno je da kao predsednik Radne grupe ne putujem u London, na meč protiv Totenhema, pa će vođa puta biti Ratomir Babić, a ja ću ostati u klubu, za slučaj da se u naredna tri dana neko od zainteresovanih kandidata za funkciju predsednka javi, donese i izloži plan i program rada“.

S druge strane, dugogodišnji funkcioner Partizana potvrđuje da je u popodnevnim satima Humsku 1 posetio predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić. Čak se pominje da je i on prisustvovao sastanku Sekretarijata.
Tačno je da je gospodin Karadžić bio na stadionu, video sam ga zajedno u društvu generalčnog sekretara FSS Zorana Lakovića, međutim, uveravam vas da nije ni privirio prostoriji u kojoj se održavao sastanak Sekretarijata. Koliko sam upoznat, njih dvojica su, zajedno sa administrativcima iz FSS, posetili našeg generalnog sekretara Darka Grubora, kako bi sravnili račune povodom nedavne zamene travne na stadionu u Humskoj 1“, kaže Mile Jovičić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FSSMile JovičićFK PartizanSrbijaSuperligaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara