""
""

Šta će biti kad Levandovski izađe na megdan svojima?

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.08.14. | 09:46

Problemi sigurno ne, jer je Klop je izjavio kako svi "jedva čekaju da ga ponovo vide"

Otvaranje sezone u Nemačkoj zakazano je za sredu, a već na samom startu očekuje nas pravi spektakl, pošto će koplja ukrstiti dva najbolja tima Bundeslige - Bajern i Borusija Dortmund! Ova dva tima sastala su se i prošle sezone u Superkupu (Milioneri dobili sa 4:2), ali ovaj meč nosi posebnu draž pošto će se momci sa Vestfalena po prvi put sresti oči u oči sa "pobeguljom" Robertom Levandovskim, za koga se očekuje da će biti u startnoj postavi bavarskog tima.

Poljak je do ovog leta bio udarna igla Borusije i najbolji strelac ekipe, ali je odlučio da krene stopama Marija Gecea i pređe u Bajern, što je izazvalo bes kod navijača Dortmunda. Ipak, Jirgen Klop se uoči utakmice trudi da spusti loptu i smiri strasti. U njegovim rečima ne može se naslutiti ni minimum ogorčenosti zbog postupka svog nekadašnjeg učenika...

Izabrane vesti

"Radujemo se zbog toga što ćemo ga ponovo videti, uprkos činjenici da sada nosi neki drugi dres. On je dobar momak. Radili smo sa njim dugo i imali dosta uspeha. Samo ćemo igrati fudbal. Znam da je Levandovski programiran za uspehe, ali nadam se da smo i mi zadržali slično razmišljanje. Videćemo šta će se desiti na kraju", poručio je smireno Jirgen Klop.

Na poslednjih pet susreta Bajerna i Dortmunda nije bilo nerešenog ishoda i samo u finalu kupa (poslednja utakmica prošle sezone) nismo videli barem tri gola na tim duelima. Tri puta slavili su Bavarci, a dva puta Borusija. Nema sumnje da nas očekuje novi spektakl u režiji velikih rivala. 

(foto: Action Images) 


tagovi

superkup nemačkeRobert LevandovskiNemackaJirgen KlopEvropaBorusija DortmundBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara