""
""

Srpski majstori futsala ponovo u Čairu: Ulog je Prvenstvo Evrope

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.09.17. | 12:55

Naša selekcija večeras igra revanš meč baraža protiv Češke, a kladionica MOZZART je spremila kvote i za ovaj duel

Svim ljubiteljima malog fudbala u sećanju je ostao početak 2016.godine i Prvenstvo Evrope u futsalu kada je naša selekcija stigla do polufinala. Bili su to slavni dani našeg fudbala koji bi mogli da se ponove naredne godine. Preduslov svih preduslova je da naša reprezentacija večeras u Čairu (18.30) odbrani prednost iz prvog meča baraža protiv Češke.

Srbija je prvi duel dobila sa 4:3, iako je u jednom trenutku imala tri gola prednosti i vizu za Sloveniju u džepu. I pored svega Mladen Kocić i drugovi su pokazali da su mnogo kvalitetniji rival od Čeha.
„Izuzetno je teško kalkulisati, posebno što mi nismo ekipa koja zna da se brani. Analizirali smo Čehe i greške iz prvog duela. Nadamo se da se ovog puta neće ponoviti“, poručio je selektor našeg futsal tima Goran Ivančić.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA FUTSAL DUEL SRBIJE I ČEŠKE

On podvlači da se Česi nisu predali i da će sigurno uraditi sve kako bi uzdignutih ruku napustili Čair.
„Ne mogu da kažem od koga preti najveća opasnost, Rešetar prednjači u sastavu Čeha. Prolazio je u situacijama jedan na jedan u prvoj utakmici, ali najviše problema smo imali posle prekida. U tim situacijama su bili najopasniji“.
Dobro popunjeni Čair trebalo bi da predstavlja dodatnu snagu za našu selekciju.
„Nadam se da će doći u velikom broju da nas podrže, daće nam vetar u leđa. Utakmica sa Češkom je od izuzetnog značaja, svesni smo i očekivanja sportske javnosti“, dodao je Ivančić.

Kvota na pobedu Srbije u kladionicama MOZZART iznosi 1,45.

Parovi plej-ofa, s rezultatima prvih mečeva. Pobednici ovih dvomeča plasiraće se na EP...


tagovi

EvropafutsalMladen Kocić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara