""
""

Srpski Hebei puca rafalom: Milijaš pogodio za novih 100.000 dolara! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.06.15. | 16:19

Tim Radomira Antića slavio u sudaru sa Đinagom (2:0), bivši kapiten Zvezde desetim golom u sezoni obezbedio finansijski bonus

Dileme više nema: srpski Hebei je najozbiljniji kandidat da naredne sezone igra u kineskoj eliti. Tim Radomira Antića danas je slavio u sudaru sa Đinagom (2:0) i prišao lideru Janibianu na bod zaostatka.

Bila je to osma pobeda Hebeia u 13 kola, a razloga za duplo zadovoljstvo imao je bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš. Levonogi vezista je pogodio sa kreča, stigao do desetog gola u sezoni i obezbedio novi bonus od 100 hiljada dolara.

Izabrane vesti

Bivši reprezentativac Srbije je bio hladnokrvan u 72.minutu i duplirao prednost Hebeia koji je odigrao još jednu dobru utakmicu. Tim Radomira Antića kontrolisao je meč, stigao do vođstva već u petom minutu.

Ovoga puta Hebei je bio konstantan, ekipa Radomira Antića nije pravila greške u defanzivi koje su karakterisale tim na početku prvenstva. Čekao je Hebei svoju šansu i dočekao posle penala i realizacije Nenada Milijaša.

Jedan od ljubimaca Delija imaće veliku priliku da do kraja takmičenja dobrano „napuni“ svoj devizni račun. Nije prošla ni polovina prvenstva u Drugoj ligi Kine, a na osnovu bonusa Milijaš je „inkasirao 200.000 evra (svaki peti gol mu donosi 100 hiljada prim.aut).


tagovi

SrbijaRadomir AntićNenad Milijašmeđunarodni fudbalKinaHebei

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara