""
""

Srpski futsal junak Kocić: Golovi su za suprugu! Selektore, ovako vraćam za slobodne dane

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.16. | 21:35

"Nismo dobro počeli, ali smo uspeli na vreme da se dignemo. Nadam se da je i publika zadovoljna i pozivam sve da nas podrže i u narednim utakmicama“, rekao je Kocić posle meča u Areni

Jedan od najzaslužnijih za trijumf Srbije protiv Slovenije na otvaranju Evropskog prvenstva u futsalu, Mladen Kocić rekao je večeras da oba pogotka posvećuje supruzi i zahvalio se selektoru što mu je dao nekoliko slobodnih dana zbog svadbe.
“Oba pogotka posvećujem mojoj ženi. Pošto sam dobio slobodne dane tokom priprema zbog svadbe rekli su mi da moram da se odužim zbog tog odmora. Valjda je sada sve u redu. Nismo dobro počeli, ali smo uspeli na vreme da se dignemo. Nadam se da je i publika zadovoljna i pozivam sve da nas podrže i u narednim utakmicama“, rekao je Kocić posle meča u Areni.

Izabrane vesti

Futsal reprezentacija Srbije u prvom kolu EP pregazila je Sloveniju sa 5:1, a u sledećem kolu očekuje je jedna od najjačih evropskih selekcija – Portugalija.

Kapiten reprezentacije Srbije Marko Perić je bio smiren posle velike pobede.
“Jesmo bili bolji na ovoj utakmici, ali je rezultat previsok jer je Slovenija odlična ekipa. Zauvek ću pamtiti ovu atmosferu, ove ljude, hvala im svima što su nas podržali. Ovo je istorijska pobeda. Sada nam je lakše. Uz ovakvu podršku ništa nije nemoguće“, rekao je Perić.

Duel drugog kola protiv Portugalije igra se u subotu od 21 sat u Beogradskoj areni.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaMladen KocićFutsal Evropsko prvenstvofutsalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara