""
""

SRPSKA PIJACA: Pazarci čekaju Antića, Ivelja u Lučanima, Despotović odbio ponudu Debrecina!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 09:39

Zlatni “Litvanac” trebalo bi da se priključi ekipi Milorada Kosanovića po povratku crveno-belih iz Slovenije

Novi Pazar je na dobrom putu da dobije kapitalno pojačanje! Zlatni “Litvanac” Nikola Antić nije potreban Crvenoj zvezdi za prolećnu sezonu, pošto apsolutnu prednost na poziciji levog beka ima povratnik Dušan Anđelković! Odluka stručnog štaba na čelu sa Nenadom Lalatovićem je da bi za Antića bilo najbolje da period do leta provede negde na pozajmici. Po povratku crveno-belih iz Slovenije Antić bi trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Novog Pazara Miloradu Kosanoviću.

Crvena Zvezda bi uskoro trebalo da reši pitanje napadača Đorđa Despotovića! On je već odbio ponudu Slovana iz Bratislave, a isto je učinio i posle miga mađarskog Debrecina. Momak koji je jesenas na kašičicu dobijao šansu uveren je da će se izbori za status kod Nenada Lalatovića, iako će Parker, Jović i Salami imati inicijalnu prednost.
“Neću da idem iz Crvene zvezde. U klubu sam koji volim. Hoću da se borim za šansu i da dam doprinos u nameri da postanemo šampioni”, rekao je Despotović za Žurnal.

Izabrane vesti

Takođe pojačava se i lučanska Mladost. Ekipi Neška Milovanovića priključio se iskusni vezni fudbaler Đorđe Ivelja. Njegov poslednji klub bio je Javor, najjači utisak ostavio je je u OFK Beogradu, dok je internacionalnu karijeru gradio u Sloveniji, Uzbekistanu i Rumuniji.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Novi PazarNikola AntićMladost LučaniEvropaĐorđe IveljaĐorđe DespotovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara