"Zvezda i Šahtjor"
"Zvezda i Šahtjor"

Srna i Dević: Zvezdi želimo sreću protiv Partizana

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.02.13. | 22:03

Fudbaleri Šahtjora složni u odluci da se crveno-beli nisu obrukali protiv ukrajinskog giganta

Zvezda i Šahtjor

Nerešen rezultat protiv Šahtjora (0:0), učesnika osmine finala Lige šampiona, svakako je obradovao navijače Crvene zvezde pred nastavak šampionata.

Izabrane vesti

Crveno-beli se nisu obrukali u ovom susretu, iako su tokom čitavog meča bili u podređenom položaju.

Ukrajinci su bili ti koji su diktirali tempo i napadali. Imali su i penal za pobedu, ali nisu uspeli da ga iskoriste. Jedan od igrača koji je zadavao najviše problema crveno-belima bio je kapiten Rudara iz Donjecka Darijo Srna koji je nebrojeno mnogo puta probio Zvezdinu levu stranu.

Hrvat je posle meča pohvalio igru vicešampiona Srbije.
“Dobra utakmica. Znali smo da je Zvezda organizovana i dobra ekipa. Svakako ne bolja od nas, ali mi nismo iskoristili svoje šanse. Na kraju se pamti samo rezultat. Zvezda odlazi kući sa dobrim raspoloženjem. Iako Partizan beži šest poena mislim da će biti dosta neizvesno u nastavku. U svakom slučaju želim im puno sreće“, rekao je hrvatski reprezentativac.

Nekadašnji srpski igrač, a sada ukrajinski reprezentativac Marko Dević takođe je pohvalio crveno-bele.
“Zvezda je mlada i perspektivna ekipa sa dobrim trenerom. Doduše, imali su dosta sreće u duelu protiv nas, ali treba i to zaslužiti. Pokazali su veliku borbu i mogu slobodno da kažem da su spremni za nastavak šampionata i visoke domete“, rekao je Dević i dodao:
„Zvezda dugo nije igrala sa toliko jakim protivnicima kao što je Šahtjor. Siguran sam da će im ova utakmici doneti dosta na samopouzdanju“, zaključio je Dević.

(Foto: www.crvenazvezdafk.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaDarijo SrnaEvropaMarko DevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara