"Dragan Despotović"
"Dragan Despotović"

Sremci vrište od besa: Sudija Anđelovski je usmrtio fudbal, Karadžiću, Simoviću, po čijem nalogu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.05.15. | 19:33

"Navijali su kao da im je poslednji dan", bez dlake na jeziku će sportski direktor Donjeg Srema u izjavi za MOZZART Sport

Dragan DespotovićDva sporna penala za Spartak, drugi i odlučujući u sudijskoj nadoknadi. Redakcija MOZZART Sporta komentar je potražila od sportskog direktora Donjeg Srema Dragana Despotovića. Pitanje nije bilo potrebno postavljati…
"Napišite slobodno  da je sudijska trojka na čelu sa poznatim sudijom Novicom Anđelovskim usmrtila fudbal. I jako nas interesuje po čijem nalogu? Obećavam da ćemo ići do kraja ne bismo li to saznali. Prozivam sada javno novoizabranog predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine Dragan Simovića (ujedno i prvog čoveka Spartaka, prim.aut), koji se zalaže za prosperitet fudbala i regularnost, prozivam javno i predsednika FSS Tomislava Karadžića, koji se takođe zalaže za prosperitet fudbala i regularnost, kao i sve rukovodioce sudijske organizacije da nam kažu po čijem se ovo nalogu radilo?", grmeo je Despotović.

Pitali smo ga još samo da li je utakmica u Subotici dokaz za teoriju zavere o kojoj se šuška po čaršiji, a po kojoj fudbalskim vlastima u Srbiji ne odgovara Donji Srem u Superligi?
"Ja sam vam to već rekao i poimence naveo ko treba da odgovori na to pitanje. Ali večeras su sudije ciljano, sa namerom od prvog minuta, svirale tako da pomognu Spartak i da izbace Donji Srem. Navijali su kao da im je poslednji dan života", zaključio je Despotović obraćanje MOZZART Sportu.

Izabrane vesti

FSS ne bi smeo da prećuti.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaNovica AnđelovskiFSSDragan SimovićDragan Despotović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara