"Milošević, Vazura, Sigal, Filipovićeva i Iliev"
"Milošević, Vazura, Sigal, Filipovićeva i Iliev"

Srećom, nije došao da bije - Stiven Sigal u Humskoj (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.11.15. | 14:15

Čuveni holivudski glumac posetio Partizan i najavio otvaranje aikido škole u Beogradu

Milošević, Vazura, Sigal, Filipovićeva i IlievDobro poznato lice u Humskoj. Svi ga znaju, iako nije baš poznato da li je ikada “pikao loptu“. Ali njegovo lice se ne zaboravlja. Barem u uspomenama svih onih koji su se devedesetih godina prošlih veka ložili na holivudske tabačine. Jedan od glavnih protagonista bio je Stiven Sigal, danas Partizanov gost na Topčiderskom brdu.

Čuveni glumac, ali i veliki majstor borilaških veština u Beogradu će, naime, otvoriti aikido školu pod svojim imenom, a u saradnji sa Sportskim društvom Partizan. Detalje ćemo tek čuti od generalnog direktora kluba Miloša Vazure, koji je dočekao Sigala, te direktorke marketinga Snežane Filipović, sportskog direktora kluba Ivice Ilieva... Prisutan je bio i direktor Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević.
"Oduševljen ljubaznošću zaposlenih, a pre svega istorijom i tradicijom FK Partizan g. Sigal je obećao, ne samo da će se ponovo vratiti u Humsku, već da će sa zadovoljstvom pratiti utakmice crno-belih u daljim pohodima na evropskoj i svetskoj sceni, kao i nacionalnom prvenstvu", saopšteno je na sajtu crno-belih.Mnogo je jakUvek je bio kreativan... Dok lomi koske

Izabrane vesti

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović)


tagovi

SuperligaStiven SigalSrbijaSnežana FilipovićFK PartizanMiloš VazuraIvica IlievAikido

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara