""
""

Srđa Knežević posle isključenja na Marakani: Da sam ostao na terenu Zvezda nas ne bi pobedila (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.11.15. | 08:38

Štoper OFK Beograda kaže da je sudija Dejan Filipović upropastio utakmicu, Bekvalac najavio kaznu

Najpre start nad Markom Grujićem i žuti karton. Odmah zatim prigovor sudiji Dejanu Filipoviću i isključenje. Srđa Knežević nije dočekao kraj susreta sa Crvenom zvezdom na terenu, jer mu je arbitar duela 16. kola još u 31. minutu pokazao put u svlačionicu.

Defanzivac OFK Beograda smatra da je na prevremeno tuširanje poslat prestrogo.
Nije ni postojao faul zbog kog sam dobio žuti karton. Samo sam rekao sudiji šta mislim, posle je on reagovao kako je želeo. Krivo mi je što je upropastio utakmicu“, prokomentarisao je Srđa Knežević za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Romantičari su u tom trenutku držali 0:0, ali sa desetoricom nisu mogli da pruže jači otpor lideru, pa su na kraju pretrpeli ubedljiv poraz (1:4).
„Igrao sam kratko zahvaljujući jednom čoveku... Da smo ostali kompletni teško bi Zvezda došla do pobede“, dodao je nekadašnji prvotimac Partizana.

Šef struke OFK Beograda Dragoljub Bekvalac direktno je optužio Srđu Kneževića za neuspeh na Marakani.
Ono što smo se dogovorili pre početka utakmice funkcionislao je do 31. minuta, odnosno dok naš igrač nije dobio crveni karton. Nesportski se poneo posle žutog kartona. Osim disciplinskih organa FSS snosiće i klupske sankcije. Knežević je do sada bio popznat po preagresivnoj igri, ne i po verbalnim deliktima. Ne znam čime je bio izazvan, možda procenom da je njegov start bio ispravan, ali bez obzira i da je odluka sudije opogrešna to mu ne daje pravo da tako reaguje“, izjavio je Bekvalac.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrđa KneževićSrbijaOFK BeogradDragoljub BekvalacDejan Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara