"Ljuboja"
"Ljuboja"

Srbi preterali u slavlju: Legija daje otkaz Ljuboji i Radoviću zbog bančenja? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.05.13. | 16:45

Srpski internacionalci, uprkos zabrani kluba, pili do sitnih sati u jednom noćnom klubu i čak pitali prvog čoveka Legije da li hoće da im se pridruži!?

LjubojaTandem srpskih internacionalaca u redovima poljske Legije – Danijel Ljuboja i Miroslav Radović – nalazi se pred suspenzijom zbog toga što su do sitnih sati pili u jednom noćnom klubu. Naime, Legija je usvojila Kup Poljske protiv Slaska (prvi meč 2:0, revanš 0:1), pa su Ljuboja i Radović želeli da proslave taj trofej uprkos zabrani kluba zato što ih do kraja prvenstva očekuje odlučujući duel za šampionsku titulu sa Lehom, koji ima dva boda manje.

Poljski mediji prenose da su Srbi, kada im je prišao predsednik kluba Boguslav Lesnodorski, čak pitali i njega šta će da popije!?    

Popodne će se sastati Upravni odbor kluba, na kojem će razmatrati kazne za igrače koji su nosioci igre tima iz Varšave. Spekuliše se da će Ljuboja, koji je najplaćeniji igrač u celoj ligi, najverovatnije dobiti otkaz na kraju sezone, dok je sudbina  Radovića možda malo drugačija.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje fudbalera Legije na stadionu, posle osvajanja Kupa Poljske.

Izabrane vesti

(FOTO: weszlo.com)


tagovi

Danijel LjubojaEvropaLegija VaršavaMiroslav RadovićPoljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara