"Naslovna strana "
"Naslovna strana "

SPREMITE SE: Monako i PSŽ spremno čekaju Mutinja, Falkaa, Teveza, Ronalda, Runija... (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.05.13. | 13:06

Naslovna strana "Frans fudbala" sama po sebi govori više od 1.000 reči...

Naslovna strana Iako je letnji raspust za igrače i klubove tek počeo, već je jasno da će Monako i Pari Sen Žermen biti dva najaktivnija kupca na letnjoj transfer pijaci. 

Čini se da ne može ni dan da prođe a da ne dobijemo neku novu informaciju u vezi poslovanja Kneževa i Svetaca, koji žele da ubrzanim korakom sustignu velikane evropskog fudbala i ozbiljno pomrse račune najjačim klubovima Starog kontinenta.

Izabrane vesti

Međutim, naslovna strana "Frans fudbala" sama po sebi govori više od 1.000 reči, a naslov "Neverovatno! Liga 1 je najveća zvezda prelaznog roka" upotpunjuje kompletan utisak. 

Kao što ste već primetili, na slici možemo videti tri drvena sanduka na kojima se nalaze likovi potencijalnih novopečenih Kneževa i Svetaca, a glavne zvezde definitivno su Kristijano Ronaldo, Radamel Falkao, Žoao Mutinjo, Karlos Tevez, Viktor Valdes i Vejn Runi... 

Meteorolozi su za ovo leto najavili ekstremno visoke temperature u celoj Evropi, a čini se da će u Francuskoj biti pakleno vruće!

(FOTO: France football)

 


tagovi

EvropaFrancuskaKarlos TevezKristijano RonaldoLiga 1MonakoPari Sen ŽermenRadamel FalkaoVejn RuniViktor ValdesŽoao Mutinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara