""
""

Sportski direktor Zvezde: Le Talek nam je prva opcija, sjajno bi se uklopio sa Donaldom!

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.11.15. | 09:08

„Dolaskom Francuza veću slobodu bi dobio i Marko Grujić“, poručuje Blažo Raosavljević

Zna generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić da kaže kako klub već nekoliko godina živi u raskoraku između želja i mogućnosti. Tako je i – sad. Muku muče odgovorni iz Ljutice Bogdana sa finansijskom situacijom, rade na tome da igračima daju zaostale plate do 16. decembra, ali uporedo sa tim veruju da će ojačati tim za prolećnu polusezonu.

Pozicija zadnjeg veznog označena je kao primerna, a fokus crveno-belih usmeren je ka nekadašnjem mladom reprezentativcu Francuske Damjanu le Taleku. Reč je o fudbaleru koji poslednjih godinu dana igra za Mordoviju iz Saranska.
„Postoji nekoliko zanimljivih igrača koji igraju na poziciji zadnjeg veznog, a za koje mislimo da bi predstavljali odlična pojačanja za naš tim. Međutim, iskreno Le Talek iz Mordovije je naša prva opcija. Ukoliko budemo imali finansijskih sredstava sigurno ćemo da ga angažujemo. Postoji nekoliko razloga zbog kojih mislimo da je Le Talek onaj pravi. Odlično se poznaje sa Donaldom, igrali su zajedno u Mordoviji, a takođe sa njim u timu bi Grujić mogao češće da igra na poziciji iza napadača. Dobio bi više slobode“, poručuje za MOZZART Sport generalni direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Izabrane vesti

Plan Miodraga Božovića, ako naravno ostane trener Crvene zvezde, je da se ove zime dovedu dvojica igrača. Odnosno da u letnjem prelaznom roku, uoči evropskih kvalifikacija, tim bude zaokružen sa još dva pojačanja. Pored zadnjeg veznog sportski sektor Crvene zvezde ove zime će se fokusirati na dovođenje štopera. Kako se može čuti oko stadiona u Ljutice Bogdana tu je opcija jedan domaći igrač.

(Foto Star Sport, Action Images))

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaEntoni Le TalekFK Crvena zvezdaBlažo Raosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara