""
""

Sportski direktor Zvezde: Kolo sreće se okreće! Sad mi pobeđujemo, a oni se ljute

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.02.16. | 14:31

„Nisam komentarisao suđenje ni ranije, pa neću ni sad“, poručio Blažo Raosavljević

Zvezda je dominaciju na srpskim fudbalskim terenima potvrdila i na „neprijateljskoj teritoriji“. Oni koji realno posmatraju stvari reći će da to nije bila igra na nivou jesenjih. Zvezda je u Humskoj povremeno tražila sebe, a nekoliko odluka sudijske trojke samo su podgrejale priče o tome da će crveno-belima biti potrebna dodatna selekcija za evropske kvalifikacije.

Ipak u Ljutice Bogdana trenutno ne razmišljaju da trijumfu gledaju u zube. Posebno, jer beže večitom rivalu 32 boda i čak imaju priliku da „pojure“ apsolutni evropski rekord kada su u pitanju uzastopne pobede. Benfika je početkom sedamdesetih nanizala 29 trijumfa...

Izabrane vesti

„Stvarno ne bih  komentarisao suđenje. Nisam to radio ni ranije, kada sam imao razloga. Bolje mi je i sada da prećutim. Znate kako, onaj ko izgubi u derbiju obično se ljuti. Mi smo se pre nekoliko godina stalno ljutili. Sad je njima ostalo da se ljute. Jer fudbalsko kolo sreće se okreće“, poručio je za MOZZART Sport sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

On nije želeo da govori o pojedičanom učinku igrača. Ponovo su stranci napravili razliku, i ponovo je odbrana klecala. Imaju razloga navijači Crvene zvezde i za brigu, mada je u stanju euforije teško videti nedostatke.

„Igrali smo daleko ispod svojih realnih mogućnosti. Ne mogu da kažem da smo igrali slabo, ali... Možemo mnogo bolje. Uostalom, naš cilj je da u „piku“ budemo za plej-of. Ovaj meč smo dobili jakom kolektivnom igrom. Ne bih izdvajao nekog od igrača“, dodao je Raosavljević.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaFK Crvena zvezdaBlažo Raosavljević150.večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara