"Novak Martinović"
"Novak Martinović"

SPORT: Martinović umesto Krnete na Černomorec

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.08.13. | 09:21

Bivši štoper Vuhana i Steaue mogao bi u Beogradu da doživi svoje vatreno krštenje u dresu Crvene zvezde

Novak MartinovićDa je situacija posle prvog meča sa Černomorecom iole povoljnija po Crvenu zvezdu sigurno je da Slaviša Stojanović ne bi, još uvek, u “vatru“ bacao Novaka Martinovića. Međutim, momenat nije baš najsjajniji, pa je trener crveno-belih, prema saznanju Sporta, odlučio da u startnih 11 u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope uvrsti i doskorašnjeg štopera Vuhana. I to umesto Jovana Krnete, kojeg maler prati od onog trenutka kada je obukao dres Zvezde.

Podsetimo, Martinović je bio spreman i da zaigra protiv rivala iz Ukrajine i u prvom meču u Odesi, ali je Stojanović odlučio da mladi tandem KrnetaLazić budu pretposlednja prepreka ka golu Zvezde.

Izabrane vesti

Ipak, iskusni štoper nije bio upoznat sa činjenicom da će biti u prvoj postavi.
“Ne znam da ću igrati i to odlučuje trener Stojanović. Najvažnije je da sam se dobro odmorio posle dolaska iz Kine i uhvatio sam pravi ritam posle povratka iz Ukrajine. Iz dana u dan sam sve spremniji“, rekao je Martinović.

Svestan da će Zvezda morati da juri debeli minus iz prve utakmice, bivši igrač Steaue smatra da će on i njegovi saigrači morati da budu “jaki u oba pravca“.
“Moramo zajedničkim snagama da postignemo dva gola i sačuvamo sopstvenu mrežu. Ne treba da nas krajnji ishod opterećuje, već da se borimo i pokušamo da prođemo dalje. Imamo sjajne navijače, koji će nam dati dodatni vetar u leđa, a bitno je da budemo organizovani i strpljivi prilikom napada. Černomorec ima iskustvo u jakom takmičenju, dok je na nama da pokažemo pravo lice“, smatra Martinović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaJovan KrnetaLiga EvropeNovak MartinovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara