""
""

Split na nogama - čuveni portugalski špic potpisao za Hajduk

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.08.17. | 20:07

Na potezu je Dinamo, čeka se Gavranović...

Kod nas je poslednjeg dana prelaznog roka relativno mirno, ali zato u komšiluku puca na sve strane! Prva od dve bombe i zvanično je eksplodirala - legendarni Portugalac Ugo Almeida potpisao je za splitski Hajduk

Izabrane vesti

Bili su dogovorili saradnju do kraja sezone sa 33-godišnjim napadačem od koga se očekuje da odmeni rekovalescenta i prvog golgetera tima Marka Futača.
"Vidim da sam došao u veliki klub. Čuo sam sve o Hajduku, njegovoj bogatoj istoriji, ambicijama, a jako sam dobro upoznat s atmosferom na stadionu i jedva čekam da odigram prvi meč. Naravno, cilj mi je da pomognem ekipi da ostvarimo što bolji uspeh, a lična očekivanja su mi da dam što više golova do kraja sezone, što je ujedno i jedna od mojih glavnih uloga", poručio je Almeida na predstavljanju na Poljudu.

Podsetimo, Almeida se proslavio u Portu, a zatim je uspešno igrao za Verder i Bešiktaš punih osam godina. Kasnije je imao manje uspeha u Čezeni, Kubanju, Anžiju, Hanoveru... U Split je stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa grčkim AEK-om. 

Očekuje se da do kraja dana i Dinamo prodrma regionalno tržište pošto je navodno dogovorio transfer najboljeg igrača Rijeke Marija Gavranovića za 1.500.000 evra.


tagovi

Evropameđunarodni fudbalUgo Almeida

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara