""
""

Spisak reprezentacije Španije: Seviljine senzacije dobile debitantske pozive

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.15. | 12:54

Selektor Visente Del Boske objavio listu igrača na koje računa za mečeve sa Kostarikom i Belorusijom

Dominacija Barseloninih fudbalera, debitanstki pozivi tandemu Sevilje i izostanci Tijaga Alkantare i Dijega Koste su najjači utisci novog spiska reprezentacije Španije koji je danas odbjavio selektor Visente Del Boske.

Izabrane vesti

Iskusni strateg je obelodanio listu fudbalera na koje računa za prijateljski meč sa Kostarikom 11. juna i kvalifikacioni duel u Belorusiji 14. dana kasnije.

Debitanstke pozive su dobili mladi golman Serhio Riko iz Sevilje i njegov saigrač Aleks Vidal koji blista na poziciji desnog beka.  

Na spisku su čak šestorica fudbalera Barselone, a izostali su Tijago Alkantara i Dijego Kosta zbog povreda. Del Boske je objavio i rezervnu listu od pet igrača koji će se priključiti rerezentaciji u slučaju da neko otkaže ili se povredi.

Golmani: Kasiljas (Real Madrid), De Hea (Mančester Junajted), Serhio Riko (Sevilja)

Odbrana: Huanfran (Atletiko Madrid), Karvahal (Real Madrid), Pike (Barselona), Bartra (Barselona), Serhio Ramos (Real Madrid), Đordi Alba (Barselona), Bernat (Bajern).

Vezni red: Buskets (Barselona), San Hoze (Atletik Bilbao), Koke (Atletiko Madrid), Nolito (Selta), Kazorla (Arsenal), Inijesta (Barselona), Fabregas (Čelsi), Isko (Real Madrid), Aleks Vidal (Sevilja).

Napad: David Silva (Mančester Siti), Morata (Juventus), Alkaser (Valensija), Vitolo (Sevilja), Pedro (Barselona).

Rezerve: Gaja (Valensija), Huanmi (Malaga), Džoni (Selta), Saul (Atletiko), Duarte (Espanjol). 


tagovi

ŠpanijaSeviljareprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija ŠpanijePrimeraEvropaAleks Vidal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara