""
""

Spartak i OFK Beograd negiraju da su namestili meč: Nismo budale!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.03.16. | 19:25

"Ne mogu da verujem da neko može i da pomisli da smo pustili Spartaku da nas pobedi, a mi smo u zoni ispadanja", kaže predsednik Romantičara Drakče Dimitrijević

Čelnici superligaša u koje je komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoj Mirkov upro prstom danas navodima da su namestili duel prethodnog kola domaćeg prvesntva negiraju odgovornost i tvrde da se po ko zna koji put vodi hajka protiv njih. 

Izabrane vesti

Predsednik OFK Beograda Drakče Dimitrijević izjavio je da su u klubu zatečeni optužbama iz UEFA da je meč sa Spartakom u Subotici pod istragom zbog sumnje u nameštanje.
"Te optužbe su neverovatne. Ne mogu da verujem da neko može i da pomisli da smo pustili Spartaku da nas pobedi, a mi smo u zoni ispadanja. To znači da hoćemo sami sebe da izbacimo iz lige?! Pa nismo budale. Da nije smešno, bilo bi tužno", izjavio je Dimitrijević za Blic.

Nešto kasnije oglasio se i Spartak koji je u saopštenju poručio da je današnja informacija o sumnjama iz UEFA u nameštaanje utakmice Subotičana protiv OFK Beograda pogrešno plasirana od strane Fudbalskoig saveza Srbije i da je u pitanju greška u terminologiji.
"Istina je nešto sasvim drugo. UEFA je u svojoj redovnoj proceduri, analizirajući kretanje kvota na pojedine mečeve, na tržištu kladionica, zatražila od FSS da ispita regularnost pomenutog meča, a to je bitno različito od informacije koju je administracija oficijelnog sajta saveza plasirala u javnost. Ne postoji nikakva 'osnovana' sumnja, jer kad se govori o 'osnovanoj' sumnji onda se govori da već postoje i dokazi tih navoda", navedeno je u saopštenju.

Subotičani se dalje pitaju šta ke motiv istupa čelnika FSS-a. 
"Bitnom greškom u terminologiji, u ovom trenutku ne znamo da li je namerna ili slučajna, našem klubu je naneta velika ljaga. Šta je iniciralo sve ovo? Da li naši vanredni napori koje ulažemo da stabilizujemo klub i napravimo stabilan tim? Da budemo prepoznatljiv predstavnik vojvođanskog i srpskog fudbala ili naši izvanredni rezultati u poslednjem periodu koje smo ostvarili u Kupu i prvenstvu", poručuju iz Spartaka.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaOFK Beogradnamestene utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara