""
""

Šoumen Šelvi u očaju: Ni najgorem neprijatelju ne bih poželeo ovo, dođe mi da se sakrijem u rupu

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.09.13. | 09:04

Vezista Svonsija traži oproštaj od navijača za greške protiv Liverpula. Rio Ferdinand mu pruža podršku

Partija Džondžoa Šelvija u meču između Svonsija i Liverpula je tema broj jedan na Ostrvu. Engleski vezista je sve zasenio u meču protiv bivšeg kluba. Dao je i namestio gol za Svonsi, ali i poklonio Liverpulu dva gola. Dovoljno da na Ostrvu krene opšta trka ko će više ismejati Šelvija. Nova fora glasi da je Džondžo na kraju meča u tunelu razmenio dres sam sa sobom, jer niko drugi nije hteo. Zatim da su „Šelvi Siti“ i „Šelvipul“ igrali 2:2. I tako dalje...

Izabrane vesti

Šelvi nije bio raspoložen posle meča i zatražio je od navijača Svonsija da mu oproste.
„Samo želim da se izivinem navijačima Svonsija za velike greške koje sam napravio i omogućio Lverpulu da uzme bod. Zaista mislim da smo zaslužili više od tog remija. Počeo sam utakmicu na sjajan način, ali su onda usledile dve nedopustive greške. Mislim da sam i posle toga pokazao karakter jer sam nastavio da igram i namestio izjednačujući gol. Ali, i pored svega sam razočaran... Nisam želeo da slavim gol jer imama veliki respekt prema navijačima Liverpula i znači mi svaki momenat koji sam proveo tamo, ali nekada je teško kontrolisati emocije na terenu. I pored gola, ne mogu da prestanem da razmišljam o greškama. U takvim situacijama vam dođe da se sakrijete u neku rupu gde niko ne može da vas vidi. Užasno se osećam i nikome, pa ni najgorem neprijatelju, ne bih poželeo da mu se nešto slično desi“, rekao je utučeni Šelvi posle meča.

Jedan od prvih koji su Šelviju šružili podršku je defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand.
„Srećan sam zbog Šelvija... Posle onog rolerkostera u prvom poluvremenu, zasukao je rukave i nije nestao sa terena“, napisao je Rio na Tviteru.

Legendarni Geri Lineker je bio raspoložen za šalu.
„Obe ekipe imaju istog igrača utakimice. Šelvi je bio najbolji u oba tima“, tvitnuo je Lineker.

Ako je za utehu Šelviju, ovo nije najčudnija partija u istoriji Premijer lige. U duelu odigranom 1976. godine između Aston Vile i Lestera, Vilin fudbaler Kris Nikol je postigao sva četiri gola u remiju 2:2. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Džondžo ŠelviEngleskaEvropaLiverpulPremijer ligaRio Ferdinand

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara