""
""

Šou CR7 kao uvertira za okršaj sa Mančester Junajtedom! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.02.13. | 23:54

Fenomenalni Kristijano Ronaldo postigao 20. het trik u dresu Reala u pobedi nad Seviljom od 4:1 od čega su dva gola bila prava remek dela

 

Izabrane vesti

Real se oporavio od bruke protiv Granade i na krilima sjajnog Kristijana Ronalda demolirao Sevilju 4:1 u uvertiri za okršaj sa Mančester Junajtedom u osmini finala Lige šampiona. Prvi meč protiv Crvenih đavola igraju u Madridu u sredu, a ako Ronaldo bude u večerašnjoj formi, crno se piše engleskom timu... Ronaldo je postigao 20. het trik u dresu Reala i poslao preteu poruku bivšem klubu. 

Real je poveo posle lepe akcije Iguaina i Ronalda, ali i greške odbrane Granade, pa je Benzema bukvalno sa gol linije ćušnuo loptu u gol.

A, onda je na scenu stupio CR 7 na mlazni pogon! Kristijano Ronaldo je zagospodario travnatim tepihom Santjago Bernabeua i počeo da rešeta mrežu gostiju iz Andaluzije.

Prvi njegov gol na večerašnjem meču je bio i najspektakularniji. Biciklicom je izbacio rivala, a onda sa dvadesetak metara poslao projektil u suprotan gornji ugao Seviljinog gola. Gol koji će definitivno konkurisati za najbolji u ovoj sezoni Primere! Na 3:0, Ronaldo je povisio posle greške odbrane Sevilje, kada je uzeo loptu između dva gostujuća defanzivca i levom nogom matirao Palopa.

Ronaldo je het trik zaokružio spektakularnim sprintom od svog šesnaetserca ka golu Sevilje. Vukao je loptu dobrih 70 metara, a onda odigrao dupli pas sa Iguainom i rutinski krunisao lepu akciju, ali i sopstveno veliko veče.

Vredi napomenuti i da se posle dužeg vremena u startnoj postavi Kraljevića, našao i brazilski as Kaka. Odigrao je dobar meč, a onda ga je u 68. minutu povratnik Pepe koji se oporavio od povrede.

Real i Ronaldo su tako posle perioda krize poslali poruku da su konsolidovali redove i da spremni dočekuju okršaj u Ligi šampiona u sredu protiv Mančester Junajteda.

Granada je nastavila preporod pod vođstvom novog trenera Alakraza. Posle skalpa Real Madrida u prošlom kolu, večeras su deklasirali Deportivo u La Korunji sa 3:0 i osvojili vredne bodove u borbi za opstanak. 

 

Primera, 23. kolo

Subota:
Majorka - Osasuna 1:1 (0:0)
/Žeromel 90+1 - Lolo 77)

Selta - Valensija 0:1 (0:0)
/Valdez 92/

Levante – Malaga 1:2 (1:1)
/Barkero 27 penal - Isko 36 penal, 47/

Deportivo – Granada 0:3 (0:1)
/Marčena 45 autogol, Igalo 51, Sikuera 90+6 penal/

Real Madrid – Sevilja 4:1 (2:0)
/Benzema 17, Ronaldo 26, 46 59 - Del Moral 87/

Nedelja
12.00: Barselona – Hetafe
17.00: Saragosa - Real Sosijedad
19.00: Atletik Bilbao – Espanjol
21.00: Rajo Valjekano - Atletiko Madrid

Ponedeljak:
21.30: Betis – Valjadolid


tagovi

Evropagatuzo i kakaGonzalo IguainKarim BenzemaKristijano RonaldoLiga šampionaPepePrimeraReal MadridSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara