""
""

Sosa vodi Lale! Trajković kod Dijare, Kaluđerović na Kipru

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.01.14. | 08:09

Branko Babić se vratio u Vojvodinu, štoper se seli u Antaliju, a napadač u AEL

Branko Babić, popularniji kao Sosa, novi je šef stručnog štaba Vojvodine. To je odlučeno u četvrtak veče na telefonskoj sednici Upravnog odbora Novosađana, na predlog menadžera Zorana Pavlovića, kome je uprava kluba sa Karađorđa poverila rešavanje kadrovskih pitanja u zimskom prelaznom roku.
Pregovori su uspešno okončani“, potvrdio je Sportskom žurnalu Pavlović.

Babić se tako vraća među Lale, pošto je na klupi ovog superligaša sedeo od 11. oktobra 2009. do 9. marta 2010, a u karijeri je pravio značajne rezultate u Čukaričkom, OFK Beogradu u Budućnosti iz Podgorice. Za naslednika Marka Nikolića izabran je tek pošto su propali pregovori sa Milanom Milanovićem (u poslednjem trenutku odlučio se da iz Novog Pazara pređe u OFK Beograd) i Veljkom Paunovićem, kome je FSS spustio rampu, smatrajući neizvodljivim da paralelno sa funkcijom selektora omladinske reprezentacije radi i u klubu.

Izabrane vesti

Iz Vojvodine stižu i dve vesti vezane za igrački kadar. Prva se neće dopasti navijačima Partizana i Crvene zvezde, pošto je štoper Branilsav Trajković u poodmaklim pregvorima sa turskom Antalijom i uskoro bi trebalo da overi saradnju sa klubom čiji dres nosi bivši napadač crno-belih, Lamin Dijara.

Stadion Karađorđe je već napustio Andrija Kaluđerović, nalazi se na Kipru, trenira sa AEL-om iz Limasola i prema dogovoru tog kluba sa Peking Guanom (čiji je zvanično član) narednih šest meseci provešće na pozajmici na Rajskom ostrvu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zima 2014FK VojvodinaSrbijaSuperligaBranko BabićBranislav TrajkovićAndrija Kaluđerović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara