""
""

Son, Ali i Dajer - bombama pravo u metu! Od Votforda ni dugmići nisu ostali... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.04.17. | 15:19

Pevci ponovo rutinski slavili - 4:0

Posle Čelsijevog poraza od Kristal Palasa šampionska trka u Premijer ligi ponovo je postala živa stvar, a Totenhem izgleda nema nameru da odustane. Do poslednjeg daha. Totenhemovi snajperisti pocepali su imaginarnu metu na golu Votforda, a Eurelio Gomes bio je samo sitna prepreka - 4:0!

Izabrane vesti

Mada je Čelsi i dalje na bezbednoj distanci, sa četiri boda više i utakmicom manje u odnosu na Totenhem, nad Plavcima iz Zapadnog Londona sada visi mač, a prostora za greške sve je manje. 

Pevci su doživeli potpunu eksploziciju i šestim vezanim trijumfom nastavili da razbijaju rivale na svom Vajt Hart Lejnu. Hari Kejn ponovo se našao na klupi za rezerve, ali kako su igrali njegovi saigrači nije bilo ni potrebe da ulazi na teren. Mada, odigrao je poslednjih pola časa. 

U odsustvu najboljeg strelca Totenhema, odgovornost je na sebe preuzeo Heung Min Son. Južnokorejski reprezentativac briljirao je protiv Stršljenova i sa asistencijom i dva velika hica razneo protivnika.  A mogao je da doda bar još dva gola na svoj račun, pošto je samo u poslednjih deset minuta utakmice promašio čist zicer, a u drugoj šansi pogodio prečku.

Votford je uspeo da se drži tek nešto više od pola časa igre. U kojim je Totenhem gotovo frenetično opsedao Gomesov gol. Dele Ali je otvorio seriju pogodaka briljantnim hicem s gotovo 23 metara od gola, kada je raspalio iz sve snage i pogodio suprotni ugao, tačno ispod mesta gde se spajaju prečka i stativa. 

Totenhem je ceo posao završio već u prvom delu utakmice, kada je sa tri pogotka u jedanaest minuta Votfordu razbio sve snove u paramparčad. 

Nedugo posle Alijeve strele, Votford je zadesio pogodak Erika Dajera i to nakon odbitka, praktično s granice koja razdvaja šesnaesterac od ostatka terena. A onda je Son pečatirao i kovertirao pobedu sa dva gola. Prvim u završnom minutu prvog, drugim već u uvodnoj fazi drugog poluvremena. 

Imao je Totenhem još nekoliko velikih šansi, pre svega je Kejn pogodio prečku iz slobodnog udarca u poslednjim sekundama utakmice. Ali, rezultat na semaforu se više nije menjao. Doduše, ljuti gradski rival i glavni konkurent je dobio jasnu poruku - sad si ti na redu...

PREMIJER LIGA - 32. kolo

Subota

Totenhem - Votford 4:0 (3:0)
/Ali 33, Dajer 39, Son 44, 55/

16.00 Mančester Siti - Hal
16.00 Midlzbro - Barnli
16.00 Stouk - Liverpul
16.00 VBA - Sautempton
16.00 Vest Hem - Svonsi
18.30 Bornmut - Čelsi

Nedelja

14.30Sanderlend - Mančester Junajted
17.00 Everton - Lester

Ponedeljak

21.00 Kristal Palas - Arsenal

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dele AliEngleskaErik DajerEvropaPremijer ligaHjong-Min Sonvotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara